Anmeldelser af Residence Contrin

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Contrin

Læs personlige anmeldelser af Residence Contrin som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Contrin. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Wiktor med selskab fra Stockholm i Sverige boede på Residence Contrin i Canazei 10-17. marts 2012.

Alt levede op til forventningerne. Contrin er en perfekt bolig i Canazei. Tæt på byen og skiliften. Vejret var fantastisk, og skiløbet godt, vi har endda løbet til Cortina de Ampezzo en dag.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Kirsten fra boede på Residence Contrin i Canazei fra d. 19. til d. 26. februar 2011.

turen gik fint. Residence Contrin levede op til beskrivelsen. Gode lejligheder og imødekommende medarbejdere i receptionen. Dejligt med masser af skabsplads. Vores eneste undren er, at lejlighederne ikke som standard er udstyret med opvaskemaskine og ovn. Det burde der være i lejligheder af den standard. Der var lidt tumult på gangene om aftenen. Barnegråd og råb rungede ude på gangene. Der er noget lydt i komplekset, hvilket formentlig skyldes at der er flisebelægning på gangene.

Vejret var også ok. Sol næsten alle dage og fin sne. God præparering af pisterne. Vi havde en enkelt træls oplevelse. Forbindelsesliften (stolen) til Belvedere-området fra Arabba blev lukket ned en eftermiddag. Det betød, at alle os som på det tidspunkt var på den anden side af bjerget (mod Arraba) måtte ud på en længere gåtur og offpiste kørsel for at komme tilbage til Canazei. Som konsekvens blev der også flaskehalse ved de andre lifter på vejen retur, så vi stod i kø i over en time alene ved én af lifterne. Vi havde en pige på 5 år med. Det var rigtig hårdt for hende. Så her oplevede vi, at infrastrukturen er sårbar, når der sker liftnedbrud.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2011
Antal rejsende 10 voksne
Navn
Ole og familie fra Aalborg SØ boede på Residence Contrin i Canazei fra d. 22. til d. 29. januar 2011.

alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med ophold og de informationer vi har modtaget i forbindelse dermed.
Eneste klagepunkt er, at der som dyner kun er et stort fælles sengetæppe + to lagner per dobbeltseng, og de er for det første ikke særligt varme, og det bliver typisk en lille "kamp" om hvem der får tæppet i løbet om natten. Måske en typisk ting for Italien men ikke særligt rart/smart for en dansker der jo normalt ikke selv har dyner med hjemmefra.
Ellers kun gode anbefalinger herfra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Hanne og familie fra Middelfart boede på Residence Contrin i Canazei fra d. 15. til d. 22. januar 2011.

Turen gik rigtig fint.
Vi var meget tilfredse med lejligheden, den var perfekt til os. Tæt ved lift.
Ski Området var godt, med mange valgmuligheder.
Så alt i alt en god tur

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2011
Antal rejsende 2 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jan og familie fra Skagen boede på Residence Contrin i Canazei fra d. 27. marts til d. 3. april 2010.

Vi har været glade for at bo i Canazei og det er formidable ski-områder og Sella Ronda fantastisk udfordring.
Vores ophold på Contrin Residence Hotel var en oplevelse, vi ikke ønsker at gentage. Værten er enormt flink og serviceminded, og der manglede ikke noget hvad lejligheden angik. Men der var så meget larm om natten, unge der festede, snakkede og sang på gangene og værelserne, så vi sov ganske elendigt. Hotellet er ikke familievenligt, men egnet for unge, der vil opleve mere end kun at stå på ski og se natur.
Men vi har ellers haft en god tur og oplevelse, og der var masser af sne. Også i Canazei by. Dejligt klima, der ikke føles koldt, selv om det fryser 6 grader.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map