Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Residence Contrin

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ideel beliggenhed i hyggelig bjergby

Residence Contrin tilbyder lejligheder med en perfekt beliggenhed, kun 100 meter fra Belvedere-liften. Skiskolen og centrum ligger blot 250 meter fra hotellet. Canazei er en charmerende, hyggelig lille bjergby, hvor du finder masser af restauranter, barer og natteliv. Byen er omgivet af smukke pister, fyldt med grantræer og med udsigt over Dolomitternes imponerende bjergkæder. Selve landsbyen er den største og mest kendte af landsbyerne i Val di Fassa, og også den, der tiltrækker flest feriegæster.

Et skønt område at stå på ski i

Val di Fassa har i alt 138 km pister og 69 skilifte. Canazei Marmolada-skiskolen er den ældste i Italien, og har flere end 100 kvalificerede skilærere. Skiområdet kan nås fra Canazei med blot et par minutter i liften, og her finder du et enormt udvalg af pister: Flere forskellige sværhedsgrader, en snepark for dem, der elsker at køre freestyle og en "baby-park" til små børn. Fra Belvedere-liften tager det nogle minutter, inden du når den kendte Sella Ronda-rute. Området byder på en perfekt balance mellem sport og natur, både sommer og vinter.

Afstande:
* Centrum: 250 meter
* Pister: 100 meter
* Skilift: 100 meter

Læs mere om Residence Contrin

Lejligheder i basis-stil

Lejlighederne på Residence Contrin er enkelte, men byder alligevel på god komfort. Hver lejlighed har sit eget skiskab med sko-varmere. I fællesområdet finder du Wi-Fi-forbindelse, og der er mulighed for at vaske tøj. Til børn og barnlige sjæle er der et spillerum med bordtennis og bordfodbold. På terrassen i haven kan du nyde din frokost, som du selv har tilberedt, eller en kop god kaffe. Parkeringspladser er der rigeligt af, og du har mulighed for at få opbevaret dit vinterudstyr eller dine cykler. Hvis du har behov for at leje cykler, så spørg i den lille reception.

De 30 selvforsynende enheder er funktionelle og komfortable. Alle har balkon og træmøbler i lyse farver. Tekøkkenet er veludstyret med elektriske kogeplader og køleskab. I stuen finder du en sofaseng, tv og telefon. Badeværelset har bruser.

Lejlighederne på Residence Contrin

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map