Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Residence Casa Canazei

 
Residence Casa Canazei er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Casa Canazei er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fredfyldt beliggenhed

Lejlighedshotellet Residence Casa Canazei er et skønt sted at bo, med kort afstand til Canazei og Alba, samt kun 900 meter til nærmeste skilift. Canazei er omgivet af smukke pister med pinjetræer og Dolomitternes imponerende bjergkæder. Selve den lille by er den største i Val di Fassa, og tiltrækker mange turister, når man sammenligner med de små nabolandsbyer. Det er en charmerende, hyggelig, lille by med masser af restauranter, barer og natteliv.

Et stort udvalg af pister

Val di Fassa har i alt 138 km. pister og 69 skilifte. Her er masser af muligheder for, at du kan finde de pister, du foretrækker. På pisterne findes der gode steder, hvor du kan spise frokost, når sulten melder sig. Fra Canazei har du forbindelse til Sella Ronda-skipisterne. Foran din feriebolig stopper bussen til Canazei, og 1.5 km. væk stopper bussen til Alba. Fra Alba, som er en lille landsby, har du ikke forbindelse til Sella Ronda, men der er en del fine og ret stille pister, som kan nås herfra.

Læs mere om Residence Casa Canazei

Hyg dig ved ildstedet

Lejlighedshotellet er delt op i 4 bygninger med 38 lejligheder. Der er en hyggelig “stube”, og en taverna med ildsted. Her kan du slappe af sammen med dine medrejsende, og tage en drink om eftermiddagen eller aftenen. Her er også andre muligheder for at koble af, for stedet tilbyder også en sauna. Et perfekt sted at hvile musklerne efter en dag på ski. Der er adgang til gratis Wi-Fi i området omkring receptionen. Der er ingen restaurant, men du skal blot gå 300 meter, så finder du nærmeste spisested. De nærmeste butikker ligger 500 meter væk. Der er en gratis parkeringsplads per lejlighed, og på hotellet kan du benyttede opvarmede skiskabe.

Hyggelige lejligheder i Alpe-stil

De 38 lejligheder er enkle, men varmt møblerede. En lejlighed består af to rum. Stuen har et siddeområde med en sofaseng og et tv, et spisehjørne og køkkenhjørnet med fire kogeplader, en ovn og et køleskab. Soveværelser har en dobbeltseng og et badeværelse med bruser eller badekar. Nogle af lejlighederne har balkon.

Lejlighederne på Residence Casa Canazei

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 42 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørnet samt dobbelt- og enkelt-sovesofa (velegnede til børn op til 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 42 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørnet samt dobbelt- og enkelt-sovesofa (velegnede til børn op til 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map