Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Residence Casa Canazei

 
Residence Casa Canazei er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Casa Canazei er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fredfyldt beliggenhed

Lejlighedshotellet Residence Casa Canazei er et skønt sted at bo, med kort afstand til Canazei og Alba, samt kun 900 meter til nærmeste skilift. Canazei er omgivet af smukke pister med pinjetræer og Dolomitternes imponerende bjergkæder. Selve den lille by er den største i Val di Fassa, og tiltrækker mange turister, når man sammenligner med de små nabolandsbyer. Det er en charmerende, hyggelig, lille by med masser af restauranter, barer og natteliv.

Et stort udvalg af pister

Val di Fassa har i alt 138 km. pister og 69 skilifte. Her er masser af muligheder for, at du kan finde de pister, du foretrækker. På pisterne findes der gode steder, hvor du kan spise frokost, når sulten melder sig. Fra Canazei har du forbindelse til Sella Ronda-skipisterne. Foran din feriebolig stopper bussen til Canazei, og 1.5 km. væk stopper bussen til Alba. Fra Alba, som er en lille landsby, har du ikke forbindelse til Sella Ronda, men der er en del fine og ret stille pister, som kan nås herfra.

Læs mere om Residence Casa Canazei

Hyg dig ved ildstedet

Lejlighedshotellet er delt op i 4 bygninger med 38 lejligheder. Der er en hyggelig “stube”, og en taverna med ildsted. Her kan du slappe af sammen med dine medrejsende, og tage en drink om eftermiddagen eller aftenen. Her er også andre muligheder for at koble af, for stedet tilbyder også en sauna. Et perfekt sted at hvile musklerne efter en dag på ski. Der er adgang til gratis Wi-Fi i området omkring receptionen. Der er ingen restaurant, men du skal blot gå 300 meter, så finder du nærmeste spisested. De nærmeste butikker ligger 500 meter væk. Der er en gratis parkeringsplads per lejlighed, og på hotellet kan du benyttede opvarmede skiskabe.

Hyggelige lejligheder i Alpe-stil

De 38 lejligheder er enkle, men varmt møblerede. En lejlighed består af to rum. Stuen har et siddeområde med en sofaseng og et tv, et spisehjørne og køkkenhjørnet med fire kogeplader, en ovn og et køleskab. Soveværelser har en dobbeltseng og et badeværelse med bruser eller badekar. Nogle af lejlighederne har balkon.

Lejlighederne på Residence Casa Canazei

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 42 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørnet samt dobbelt- og enkelt-sovesofa (velegnede til børn op til 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 42 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørnet samt dobbelt- og enkelt-sovesofa (velegnede til børn op til 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Casa Canazei

Læs personlige anmeldelser af Residence Casa Canazei som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Casa Canazei. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ikke særlig gode lejligheder

Jeg er overrasket over den ringe kvalitet i disse lejligheder. Eller ihvertfald i den vi boede i. Servicen fra receptionen var dårlig - som i ikke eksisterende. Der var beskidt. For 15 år siden har dette sted været helt i top...men, i dag er det selvsagt slidt.

Læs mere

Jens og familie fra Hobro boede på Residence Casa Canazei i Alba di Canazei fra d. 11. til d. 18. februar 2006.

Har I været glade for byen og området? -
Ja det er et superområde - desværre i uge 7 lidt for overrendt af danskere
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Udmærkede lejligheder - måske lidt strikse mht inventar, regler m.v.
Har I tips til de næstekommende?
Ingen grund til ankomst tidl. end kl. 17.00 lørdag - Hele komplekset afspærret og ingen kontaktmuligheder.
Brug offentlig transport. Det er nærmest umuligt - og alt for dyrt - at parkere i Canazei by.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Kortskitse fejlagtig (det var den iøvrigt også sidste år hvor vi boede i en anden del af byen).

Læs mere

Tommy og familie fra Birkerød boede på Residence Casa Canazei i Alba di Canazei fra d. 23. til d. 30. december 2005.

Tak for jeres velkomstmail. Vi har haft en meget fin tur. Skiområdet er fint lyst, venligt, åbnet - men noget spredt. Byen er vældig hyggelig og nem at bruge. Lejligheden levede absolut op til vores forventninger og mere til, både i standard og den personlige betjening af stedet - det var bare super! Det bedste tips vi kan give er en bedre kørevejledning fra jer. Men det voldte ingen nævneværdige problemer, da vi brugte vores eget gps-program og et godt vejatlas. Ved bestillingen hos jer var det meget nemt at finde rundt på jeres hjemmeside. Og da jeg ringede skulle jeg lige forbi en pige der
mente" at jeg jo bare kunne bestille på nettet" - så bad jeg om en der vidste lidt mere og fik Johanne og alt gik nemt.

Læs mere
 
search map