Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Hotel Villa Mozart

 
Hotel Villa Mozart er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Mozart er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Garni Villa Mozart er faktisk beliggende midt i mellem Campitello di Fazza og Canazei, men nærmest Canazei. Skiliften Canazei Pecol kan nås inden for 700 meter og fra hovedvejen går bussen både til bycentrum og skiliften. Canazei er en livlig og hyggelig by med masser af butikker, restauranter og barer åbne i sæsonperioden. Området tilbyder en perfekt kombination af forskellige slags sport og natur, hvor bjergene er dækket af fyrtræer. Dette er anset som hovedstaden af Val di Fassa.

Området Val di Fassa har i alt 138 km pister og 69 skilifte. På få minutter med gondol fra Canazei kan du komme til både skiområdet og Sella Ronda, hvor der er pister i alle niveauer. Udover dette er der også en freeride Park og en baby park for børn. Kun kort gåafstand fra Garni Villa Mozart kan du finde spor til langrend.
Igennem sommersæsonen bliver disse stier brugt som veje for vandringer igennem skoven og over til bjergene.

Afstande:
* 700 meter til skiliften
* 100 meter til skibussen
* 600 meter til centrum

Læs mere om Hotel Villa Mozart

Standard service og faciliteter


Garni Villa Mozart er beliggende i et roligt område og tilbyder the mest basale og nødvendige for et komfortabelt ophold. Vi vil egentlig sige, at Garni Villa Mozart er mere et Bed & Breakfast end et hotel. Som gæst på Villa Garni Mozart har du adgang til gratis WIFI overalt fra hotellet, gratis parkering, og skidepot hvor du kan opbeare dit udstyr. Der serveres morgenbuffet hver morgen, og her kan du også bestille kaffe eller anden forfriskning.

Traditionelle værelser


Garni Villa Mozart er et mindre hotel med kun 15 værelser. Alle værelser er indrettet i en traditionel stil med rimelig komfort og kommer med TV, terrasse eller balkon, telefon, safeboks og badeværelser med bad og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map