Hotel i Canazei i Sydtyrol

Hotel El Ciasel

 
Hotel El Ciasel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel El Ciasel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel El Ciasel ligger i Canazei langs hovedgaden Via Dolomiti og ca. 300 meter fra centrum og shoppingsmuligheder. Der er ca. 150 meter til løjperne og den nærmeste skilift, ca. 200 meter til pub og bar i byen og ca. 300 meter til det kommunale svømmebassin.

Hotellet bestyres af ejerfamilien som står også for maden i restauranten. Aftensmad består af 3 retter samt salad-buffet. En gang om ugen arrangeres traditionel middag med levende musik. På stedet findes desuden reception, fjernsynsstue, bar, elevator, skidepot, parkeringsplads og - mod betaling - garage. Gæsterne kan desuden frit benytte hotellets sauna og tyrkisk bad. Vandmassage og solarium nydes mod betaling.

Læs mere om Hotel El Ciasel

Hotellet 33 værelser råder alle over telefon, satellit fjernsyn, sikkerheds boks og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De fleste værelser har balkon. Om ønsket er det muligt at sætte en eller to ekstra senge på hvert værelse (se venligst rabat for ekstra seng).

Skjul teksten
 
 
search map