Hotel i Canazei i Sydtyrol

Hotel Cristallo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cristallo ligger på hovedvejen, som løber fra Canazei til Campitello di Fazza, omkring 200 meter fra centrum og 600 meter fra de nærmeste skilifte med forbindelse til Sella Ronda skiområde.

Lige foran Hotel Cristallo kan du hoppe på bus, som tager dig skilifterne i byen.
Canazei er en hyggelig og livlig landsby i sæsonen med masser af restauranter, barer og butikker. Området byder på en perfekt blanding af sport og natur og bjergene er dækket med snesevis af fyrretræer. Det ses som hovedstad i Val di Fassa.

I Val di Fassa er der i alt 138 km pister og 69 skilifter. Skiområdet og Sella Ronda kan nås med en kort tur i gondolen fra Canazei, og her finder du pister af forskellige sværhedsgrad, en snowboard park og en baby park for børn.

Om sommeren er der flere spor som kan benyttes til vandreture og mountainbiking. Sella Ronda er en meget populær rute for cyklister.

Læs mere om Hotel Cristallo

Nyd, at der er et stort wellness centerHotel Cristallo ånder en afslappet Alpine atmosfære og tilbyder venlige gæstfrihed. Efter kommer tilbage fra skråninger, uanset om du har aktiv med ski eller mountainbike, er det en stor dyd at nyde en god wellness. At være i stand til at slappe af din krop og sind er en reel del af ferieoplevelse. I Hotel Cristallo de har et komplet wellness med en indendørs swimmingpool med boblebad, et tyrkisk dampbad, 2 saunaer, følelsesmæssige shows, solarium, afslapningsrum og forskellige muligheder for massage.

God gastronomi


Hvis ikke at wellness-centeret helt er noget for dig, så kan det være, at du vil synes mere om, at nyde en kold øl i hotellets stubbe. Øl-haven eller terrassen er åben, når vejret tillader det, og det fuldender fuldtstændig barområdet. Lette snacks og forfriskninger severes gennem hele dagen. Om aftenen severeres der typiske bjerg retter og retter fra det nationale og internationale køkken. Efter aftensmaden (eller før) er der også et TV rum som du kan sætte dig ind og se fodboldkampe og andre sportskampe.

Børnene er ikke glemt hos Hotel Cristallo, her er der nemlig et spillerum med alle mulige forskellige undholdningsspil. Om sommeren er der et udendørs legeområde for børnene. Hvis du er aktiv som person, så er forår og sommer en perfekt mulihged om at område området omkring Canazei på cykel. Hotellet kan hjælpe dig med leje af gratis cykler, hvis det er noget, som du skulle være interesseret i. Hvis du tager din egen cykel med her til, så er der er opbevaringsrum tilgængelig om sommeren. Om vinteren bliver samme depot brugt som skirum til dit skiudstyr,
Der vil være trådløst internet rundt på hotellet, og ankommer du med bil, er der ingen problemer med at finde et sted og parkere den.

Rummelige og traditionelt indrettet værelser


Hotel Cristallo har i alt 50 komfortable værelser. Alle har sat TV, WiFi forbindelse, telefon, safeboks og badeværelse med bruser og hårtørrer. Næsten alle værelser har balkon.

Værelserne på Hotel Cristallo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map