Hotel i Canazei i Sydtyrol

Hotel Bernard

 
Hotel Bernard er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bernard er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Bernard er et familiedrevet, 3-stjernet hotel i typisk "alpe-stil", med kun 25 værelser. Huset, som blev bygget i 30'erne, fik en ansigtsløftning i 2001. Her er en reception, en bar, hvortil du kan bestille gode drinks ind fra området, morgenmadssal, spisesal, skiopbevaring og parkeringsplads.

På Hotel Bernard bor du tæt på både ski og by

Hotellet, som er i typisk bjergstil, passer til dig, som vil bo på et sted, hvor du føler dig hjemme, og ikke bare det: Du bor i behagelig, kort afstand til Canazeis mange tilbud. Til skiliften har du kun 600 meter, men foretrækker du at køre frem for at gå, kan du hoppe på skibussen, som stopper i nærheden.

Foretrækker du at blive "hjemme", serveres der traditionelle retter i hotellets restaurant, der hvor du også kan spise morgenmad og frokost. På menuen har du tre hovedretter og tre forretter at vælge imellem, samt grøntsags- og salatbuffet.

Læs mere om Hotel Bernard

Enkle og komfortable værelser

Hotellets værelser er enkle, men komfortable, og du har tv, opbevaringsboks, internetopkobling, badeværelse med hårtørrer og balkon med udsigt. Der er mulighed for at sætte en ekstraseng ind på værelset. Komfortværelserne er lidt større, og en del af værelserne har skråtag og synlige bjælker.

Skjul teksten
 
 
search map