Anmeldelser af Hotel Astoria

 
Hotel Astoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Astoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Astoria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Astoria som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Astoria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars fra Hørsholm boede på Hotel Astoria i Canazei fra d. 11. til d. 18. februar 2006.

Alt vedrørende turen bestod til et 13-tal:

- Flyturen KBH-Munchen-Verona t/r forløb gnidningsløst
- Det tog ca. 5 min at få udleveret bilen i verona og 3½ min at aflevere igen
- Hotellet var venligt og servicen super. Specielt bustransporten om morgenen ned til hovedliften var UG med pil op!

Byen fungerer på norditaliensk når det er bedst - pænt, ordentligt og meget velfungerende. Skileje er både billigt og pærelet, da der ligger hundredevis af skiudlejningsforretninger i byen, som er både servicemindede og i besiddelse af noget ordentlig grej.
Eneste piveri er at terrænet måske er en lille smule tandløst og fladt. Der er også stor forskel på kategoriseringen af pisterne i Italien vs Østrig. Tager man eksempelvis en rød piste i italien, er det langt mildere end en tilsvarende i østrig.
Stedet var i øvrigt fyldt med danskere (i uge 7), og det kan man så efter eget temperament vurdere, om det er en positiv- eller negativ ting.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2006
Antal rejsende 1 voksen
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map