Hotel i Canazei i Sydtyrol

Hotel Astoria

 
Hotel Astoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Astoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Astoria ligger i Canazeis centrum, ca. 450 meter fra Dolomiti Superski-skiliften Belvedere og 100 meter fra langrendsområdet. Fra hotellet kører der gratis skibus til og fra lifterne.

Hotellet bestyres af ejerfamilien selv og byder på den karakteristisk alpestemning, hvad angår møblering og gæstfrihed. Hotellets restaurant serverer morgenmadsbuffet og de øvrige måltider à la carte.

Læs mere om Hotel Astoria

På hotellet findes der reception, opholdsstue, bar, fjernsynsstue, solterrasse, elevator og privat parkeringsplads, der er delvist overdækket. Her er også rig mulighed for at slappe af i det flotte og velassorterede wellness center. Gæsterne har desuden fri adgang til den offentlige svømmehal (200 meter fra hotellet).

Hotellets 38 værelser er alle rummelige og velmøblerede. Her findes også værelser med dør imellem velegnet til børnefamilierne. Der findes tre typer værelser:
- standardværelser, som er udstyret med satellit TV, radio, pengeskab, minibar og badeværelse med hårtørrer, toilet og bruser eller badekar. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger
- Comfort-værelser som er lidt større, råder desuden over balkon. På denne type af værelse er det muligt at tilføje én ekstra opredning.
- Familie-værelser, der råder over opholdsstue med en eller to enkeltsenge og soveværelse med dobbeltseng udover balkon.

Skjul teksten
 
 
search map