Hotel i Canazei i Sydtyrol

Hotel Andreas

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Andreas har en rigtig god beliggenhed blot 300 meter fra centrum af Canazei, hvor du finder masser af butikker, restauranter og barer. Byen kan blive ret livlig i vintersæsonen med høj stemning, men om sommeren er den noget mere rolig. Canazei er en af de større byer i Val di Fassa, og den er omgivet af smukke bjerge fyldt med store fyrretræer.

Et sted hvor du føler dig hjemme


Hotel Andreas er et lille personligt hotel. Personalet er meget venligt og vil gøre alt for, at dit ophold bliver så behageligt som overhovedet muligt. Med andre ord, er her alt hvad du behøver til en dejlig ferie i Dolomitterne. Hotellet har også tænkt på dine børn, og til dem er der bl.a. et legerum. Der er også opvarmet skidepot (til dig som kommer om vinteren), og du kan parkere din bil gratis tæt ved hotellet. Der er også wi-fi på hele hotellet, så du kan komme i kontakt med omverdenen.

Læs mere om Hotel Andreas

Skiløb i Val di Fassa og Canazei

Området i Val di Fassa består af i alt 138 km pister og 69 skilifter. Canazei Marmolada Skiskole er den ældste i Italien og har mere end 100 kvalificerede skilærere. Skiområdet kan nås fra Canazei på et par minutter med svævebanen og byder på skiløb i forskellige sværhedsgrader ved siden af en snowpark for freestyle-løbere og en baby park for børn. Fra Belvedere skiliften, omkring 700 meter fra Hotel Andreas, kan du nå den velkendte Sella Ronda rute. Området byder på en perfekt balance mellem sport og natur både sommer og vinter. Om vinteren kan du hoppe på skibussen foran Hotel Andreas, som kører dig til Belvedere liften og byens centrum.

Vidunderlige ture i naturen

Vælger du at holde din ferie i sommerhalvåret, kan du opleve en smuk natur, som lokker indbydende med skønne vandreture, hiking og trekking. Selv "freeclimbing" er en populær beskæftigelse, ligesom golf. Spørg efter kortet Val di Fassa Card i receptionen. De giver forskellige former for rabatter, bl.a. på udflugter, aktiviteter og entréer. Men det er også helt OK bare at nyde de vidunderlige scenerier du bydes på her oppe i det nordlige Italien.

Slap af med wellness

Hører du til en af dem, som har været aktiv hele dagen, er det sansynligvis en ren fornøjelse at komme ned i gear og slappe af. Det har du mulighed for i Hotel Andreas egen wellness afdeling, hvor der er en finsk sauna, tyrkisk bad, jacuzzi, isbad, afslapningsrum og til dig, der stadig har mere energi tilbage, er der et motionsrum. Hvis du mere har lyst til en god drink, så kan du slå dig ned i hotellets hyggelige "stube". Desuden er der en vinterhave, en lounge samt en pianobar, hvor du kan mødes med dine rejsefæller, mens i hygger jer med en varm kop kaffe eller en anden forfriskning. Restauranten serverer retter fra det traditionelle italienske køkken og hertil kan du tilkøbe gode vine.

Moderne og traditionelle værelser

Hotel Andreas har blot 30 værelser i forskellige kategorier, hvilket bidrager til den intime atmosfære. Værelserne er alle rummelige og med høj komfort. Værelserne har balkon, satellit TV, opvarmning (om vinteren), skrivebord, værdiboks og privat bad med toilet, bruser og hårtørrer. Enkelte værelser har kaffe- og tefaciliteter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Cristallo

Canazei, Sydtyrol

Hotel Al Sole

Canazei, Sydtyrol

Hotel Bonapace

Madonna di Campiglio, Sydtyrol

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Sydtyrol

search map