Hotel i Canazei i Sydtyrol

Hotel Andreas

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Andreas er beliggende 300 meter fra centrum af Canazei. Du kan finde masser af butikker, restauranter og barer i centrum. Byen kan blive ret livlig i vintersæsonen. Canazei er en af de større byer i Val di Fassa. Canazei er omgivet af smukke bjerge fyldt med store fyrtræer.

Området i Val di Fassa tæller i alt 138 km pister og 69 skilifter. Canazei Marmolada Skiskole er den ældste i Italien og har mere end 100 kvalificerede lærere. Skiområdet er tilgængeligt fra Canazei i et par minutter i svævebanen og byder på skskiområde af forskellige sværhedsgrad ved siden af en snowpark for freestyle-løbere og en baby park for børn. Fra Belvedere skiliften, omkring 700 meter fra Hotel Andreas, kan du nå den velkendte Sella Ronda rute. Området byder på en perfekt balance mellem sport og natur i både sommer og vinter. Foran Hotel Andreas kan du bare hoppe på ski bussen til Belvedere liftem og byens centrum, om vinteren.

Læs mere om Hotel Andreas

Et sted hvor du føler dig hjemme


Hotel Andreas er et lille personligt hotel. Personalet er meget venligt og vil gøre alt for, at dit ophold bliver så behageligt som overhovedet muligt. Her er, hvad du har behov for.

For folk som har været afsted på pisterne hele dagen, er det sansynligvis en ren fornøjelse at komme ned i gear og slappe af. Det har du nu mulighed for i Hotel Andreas egen wellness afdeling, hvor der er et finsk sauna, tyrkisk bad, jacuzzi, isbad, afslapningsrum og til dem, der stadig har mere energi tilbage, er der et fitness. Hvis du mere har lyst til en drink, så kan du sidde i hotellets hyggelige stubbe. Der en vinterhave, en lounge samt en klaver-bar hvor man kan gå sammen og hygge sig mens man nyder en varm kaffe eller anden forfriskning.
Restauranten serverer retter fra det traditionelle italienske køkken og hertil kan må tilkøbe gode vine.

Der er selvfølgelig blevet tænkt på dine børn og for dem er der et spillerum. Ydermere er der et opvarmet skidepot og du kan helt gratis parkere din bil tæt på hotellet. Det er også muligt at komme på WIFI fra hotellet.

Moderne og traditionelle værelser


Hotel Andreas har kun 30 værelser, alle meget rummelige og med høj komfort. Der er flere forskellige slags værelser. Værelserne er som min. indrettet med privat balkon, sat TV, varmeanlæg, skrivebord, safeboks og privat badeværelse med bad og hårtørrer. Nogen værelser er udstyret med kaffe og the faciliteter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Cristallo

Canazei, Sydtyrol

Hotel Bernard

Canazei, Sydtyrol

Hotel Al Sole

Canazei, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba, Piemonte

Populært i Sydtyrol

search map