Hotel i Canazei i Sydtyrol

Hotel Al Sole

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Al Sole hører under feriecentret Clubresidence Al Sole, som tilbyder overnatning i lejlighed. Det præsenterer vi separat. Hotel Al Sole ligger lige i udkanten af Canazeis centrum, hvor du finder alt fra spisesteder og barer til indkøbs- og shoppingmuligheder. Du kan gå til centrum på 5 minutter.

Et rigtigt familiested

Dette er et sted som passer til hele familien, små som store og sommer som vinter. Er du her for at stå på ski, er der et opbevaringsrum til dine ski og støvler. Val di Fassa er et skiparadis med over 200 km pister og flere forbindelser til nabobyernes skiområder. Den nærmest lift Pecol ligger ikke mere end 25 meter væk. Til Belvedere er der ca. 2,1 km og til skiliften Col Radella er der ca. 2,3 km. Fra Canazei kommer du altså både nemt og hurtigt rundt mellem nogen af Europas bedste skibakker.

Om sommeren derimod, kommer der mange for at vandre i bjergene. Hvis du har lyst, kan du leje cykel, hvis du altså ikke medbringer din egen, og se dine omgivelser fra cykelsadlen. Og her er virkelig smukt i sommerhalvåret. Køber du et såkaldt Val di Fassa Card, får du desuden rabat flere steder.

Læs mere om Hotel Al Sole

Du har gode faciliteter

På Hotel al Sole er der et wellnessområde, Aqavitalis, hvor indgangen er inkluderet i prisen (det er også åbent for offentligheden) med fitnessrum, badstue, vandmassage, tyrkisk bad og solarium. Der er også en pool til voksne og en pool til børn, og de er åbne alle dage på nær ankomstdagen. Børnene har desuden deres eget område i en miniklub med legeplads. Hotellet tilbyder desuden baby kit, hvilket kan være praktisk, hvis du rejser med små børn.

Komfortable værelser med balkon

Værelserne er indrettet i traditionel alpestil, og alle har gratis Wi-Fi, fladskærms TV, værdiboks og hårtørrer. Der er mulighed for max. én ekstra seng (inkl. evt. barnesenge) i dobbeltværelserne, som er på ca. 23 m².

Værelserne på Hotel Al Sole

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Al Sole

Læs personlige anmeldelser af Hotel Al Sole som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Al Sole. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Al Sole

Skiferie i solen

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Al Sole

Læs mere
 
search map