Hotel i Canazei i Sydtyrol

Hotel Al Sole

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Al Sole hører under feriecentret af samme navn, som ligger få skridt fra Canazei centrum. I centrum af Canazei finder du spisesteder, samt indkøbs- og shoppingmuligheder.

Faciliteterne

På Hotel Al Sole er fra 2008. På hotellet er der et wellnesscenter og adgang dertil er inkluderet i prisen på opholdet (det er dog også åbent for folk, som ikke bor på stedet). Hotellet råder således over faciliteter som fitnessrum, sauna, vandmassage (med møntautomat), tyrkisk bad samt solarium. Der findes endvidere et svømmebassin for voksne og et svømmebassin for børn, som er åbent alle dage undtagen på ankomstdagen. Børnene har desuden deres eget område i en miniklub med oppustelig legeplads.

- Standardværelserne er indrettede i den tradionelle alpestil og råder alle over fjernsyn med flad- skærm, værdiboks og hårtørrer samt balkon. Der er mulighed for maks. én ekstra opredning (inklusiv eventuelle børnesenge) i standardværelserne.
- Familysuites har samme faciliteter som standardværelserne men består af to rum med fælles bad. Family suites har mulighed for to ekstra opredninger (inklusiv eventuelle børnesenge).

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Park Hotel & Club Rubino

Campitello di Fassa, Sydtyrol

Hotel Temlhof

Bressanone, Sydtyrol

Golf Hotel

Madonna di Campiglio, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Sydtyrol

Berghotel

Sesto

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

Rifugio al Faggio

Ledrosøen

search map