Anmeldelser af Condominio al Cardo

 
Condominio al Cardo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Condominio al Cardo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Condominio al Cardo

Læs personlige anmeldelser af Condominio al Cardo som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Condominio al Cardo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Udmærket lejlighed - men kold

Udmærket lejlighed - mangler ikke rigtig noget selvom lejligheden er spartansk indrettet Søde mennesker i udlejningen - men udlejningen er svær at finde. Der er 2 hovedgader i byen - og denne ligger som en sidevej til den egentlige hovedgade. Eneste alvorlige anke et strømforbruget.....de aflæser og elprisen et høj så det kostede os 100 euro i strøm for 5 dage.

Condominio al Cardo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Condominio al Cardo
Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (BA - stue)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2015
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Fantastisk skiløb, men små og trange boliger til relativt høje priser

Eftersom vi læser anmeldelser fra andre rejsende af boligen, før vi rejste, var forventningerne ikke specielt høje, hvilket var heldig.
Lejligheden var meget lille og dårligt indrettet, med to sovepladser i en køjeseng idet minimale køkkenet, samt to yderligere sovepladser i en trækud-sovesofa i stuen. Både møbler og øvrig indretning var slidt og dazumal og det overordnede indtryk af lejligheden var, at den skulle have en totalrenovering for at føles nogenlunde frisk.
Stikkontakter i lejligheden fungerede med varierende succes (løshed i flertallet af kontakter), hvilket betød, at en af ??os måtte sidde og holde ledningen på plads til ovnen / komfuret for at få strøm.....
Desværre snerydningen af ??ejendommens parkering og gaden udenfor ikke-eksisterende, hvilket førte til en vis bekymring om at komme ud af bilen. Garagepladsen inkluderet i prisen var ubrugelig, da indgangen til garagen skrånende stejlt og var fuldstændig dækket af is.
Afstanden til elevatorerne virkede meget længere end angivet, men når man når til bakkerne, var skilløbet perfekt.
Endelig ønsker vi at takke Danielle, der udleverede nøglerne til lejligheden, og som var meget rart og imødekommende, og tilføje, at vi gerne vende tilbage til Canazei som rejsemål, men ikke til Condominio al Cardo, da der er mange meget bedre steder i samme prisklasse.

Anbefaling til kommende gæster

Fantastisk skiløb - prøv gerne at tage til Sella Ronda som er en heldagsudflugt på omkring 40 km med alpint skiløb. Findes både blå og røde løjper.

Condominio al Cardo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Condominio al Cardo
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (MA - 3. sal)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2014
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Condominio al Cardo

Lejligheden svarende nogenlunde til vores forventninger. Var dog lidt svært at finde om aftenen, da der ikke rigt var nogen belysning af husnr. eller lign. Men vi fandt det. Agenten var meget hjælpsom selvom vi kom sent og sørgede for at vi fik nøgle uden for lukketid.

Condominio al Cardo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Condominio al Cardo
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (MA - 3. sal)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Bedømmelse af Condominio al Cardo

Canazei som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Helle og familie fra Ålsgårde boede på Condominio al Cardo i Canazei fra d. 11. til d. 18. februar 2012.

Vores tur var super god, og rigtig nemt at finde Daniella, de var meget hjælpsomme og oplysende. Det var også rigtig dejlig service at de kunne tjekke lejligheden fredag aften, således at vi kunne køre mod danmark allerede fredag aften.
Man kunne måske lægge lidt mere info i lejligheden omkring skiområdet feks. fandt vi selv ud af via nogle venner - den mest fantastsike tur til Lagazuoi, hvor man skal med en lille bus fra Armentarola til en lille cabine lift hvor man fra toppen (gammelt militær område) står på ski gennem slugten melem 2 bjerge, ved første pitstop får man de største steaks, nar man så kommer ned er den næste lille lift hestetrukken. super tur. Canazei by er rigtig hyggelig og nem at finde rundt i. Man kunne også lægge en skibus plan i lejligheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2012
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Lena og familie fra Hørsholm boede på Condominio al Cardo i Canazei fra d. 25. februar til d. 4. marts 2006.

Vi havde en pragtfuld tur. Vi holder altid af at komme til Italien, og Canazei var ingen skuffelse.
Ski mæssigt levede det helt op til vores krav og vejret var pragtfuldt hele ugen. Ny sne og sol. Masser af røde pister og et par enkelte sorte pister. Super skiløb, og snowboard park til vores 2 drenge. Det er dyrt at spise i en af de mange resturanter oppe på pisterne, og da vejret var så godt, som det nu var, havde vi frokosten og drikkevare med i vores rygsække.
Lejligheden var llidt lille, men det vidste vi hjemmefra. Der var dejligt stille og med en smuk udsigt. Der var dog et par små ting der manglede i lejligheden, f.eks. en brødkniv, men det klarede vi selv med en Swiss army knife. Der var rigeligt med tæpper og sengene var fine. Canazei er et sted vi kommer tilbage til (også om sommeren til mtn.bike), dog til en større lejlighed.

Canazei er ikke et sted for HELT nybegyndere, og vi så man der kom til skade,. Området er enormt, og der er selvfølgelg en lille begynder bakke i Canazei by , men oplevelsen kommer først når man er oppe over trætoppene. Toppen kan opleves uden ski, men ikke hele området. Den oplevelse kan man tage om sommeren på en vandretur. We will be back. Ciao

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Sanne, famielie og vennerne fra København boede på Condominio al Cardo i Canazei fra d. 5. til d. 12. marts 2005. Hun skrev efter skiferien:

Vi har været meget glade for opholdet i Canazei. Lejligheden låg dog længere væk fra liften end vi havde forestillet os - her bør i henvise til skibusserne som fungerer godt.
I det hele taget ville det have været dejligt med en lille informationspakke i lejligheden - hvad gør man for eksempel, når der er strømsvigte søndag aften og det lokale kontor er lukket?- nødnumre til sådanne situationer ville havde været en stor hjælp og en god service.
Til trætte skiben og for dem der ikke er så meget til ski, kan det lokale kur/spabad kraftigt anbefales - det er en fantastisk oplevelse - badetøj er dog forbudt!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2005
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Ole Bang og familie fra Birkerød boede på Condominio al Cardo i Canazei fra d. 5. til d. 12. februar 2005.

Vi valgte at flyve til Venedi, hvor vi havde lejet en bil. Køretøren til Canazei tog ca 2 1/2 time. Rene og tørre veje med en god skiltning helt frem til Byen. Fremme i byen fandt vi hurtigt bureauet efter jeres beskrivelse.
2 søde damer ventede på os, så indcheckningen gik hurtigt og de kørte foran os frem til huset.
Lejligheden viste sig noget mindre end forventet. Og den var meget koldt. Sengetøjet var der for lidt af men en opringning til bureauet løste det hurtigt.
Vi tændte for al varmen og gik i byen for at nyde noget mad ... Dagen efter om morgenen lykkes det at få en rimelig varme i lejlighed. Udover en anden lejlighed var vi de eneste i huset, hvilket gjorde det svært at holde varmen. Vi blev anbefalet at slukke for varmen mens vi var I terrænet på ski . . Det var godt for regningen, da el åbenbart er ret dyrt i Italien ( eller i hvert fald i det hus) Trods det at vi lukkede i dagtimerne og frøs om aftenen med flere tæpper på fik vi en regning på 700 kr for el ... Det har vi lært af .. Næste gang tager vi et sted med flere udlejede lejligheder.
Udover ovenstående, fungerede alt i lejligheden og beliggenheden i orden da vi havde en bil og kunne køre til liften.
Terrænet var perfekt for os i Canazei og selvom der ikke var så meget sne i uge 6, så var der absolut ingen
Problemer på pisterne. Der var fin sne og en meget flot preparering.
Alt i alt en fin uge for børnene, 11 / 14 år og jeg.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2005
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn
Jan og familie fra Skårup boede på Condominio al Cardo i Canazei fra d. 19. til d. 26. februar 2005.

Vi havde en dejlig skiferie i Canazei. Området er perfekt for skiturister og byen er hyggelig.
Vi har været fint tilfredse med forretningsgangen i In-Italia, og fik fin betjening på stedet mht. at hente nøgle, afregne osv.

MEN - lejligheden var MEGET lille og ikke spor hyggelig. Børnene måtte sove i køkkenet, som i forvejen var meget lille, og sovesofaen, som de voksne sov på i det andet meget lille rum, fyldte hele rummet, når den var slået ud. Det trak ind ad dørene, så vi fik en stor varmeregning. Desuden lå lejligheden i udkanten af byen, og der var ikke de 300 m til liften som annonceret, snarere 500 - 1000 m. Vi valgte derfor at køre hen til liften og erlægge 3.50 Euro hver dag for at parkere. Vi besøgte andre venner, der boede i byen, de havde mere end dobbelt så store lejligheder til den samme pris.

Så, hvis vi skal til Canazei igen, hvilket absolut ikke er umuligt, vil vi leje noget, der er mere centralt og større, så der er opholdsrum at være i om aftenen. Vi vil ikke anbefale Condominio al Cardo til nogle af vores venner, men bestemt stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map