Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Condominio al Cardo

Lejlighed BA Lejlighed MA
 
Condominio al Cardo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Condominio al Cardo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra Condominio al Cardo ligger tilbagetrukket i Canazei by med udsigt mod bjergsiden. Der er ca. 400 meter til skiliften, ca. 200 meter til "kinderland" med skiskole og ca. 400 meter til bycentrum. Indkøbsmuligheder ligger inden for ca. 500 meters afstand. I byen (ca. 250 meter herfra) ligger desuden svømmebassin med helsecenter.

To lejligheder med garage

Her udlejes to lejligheder, der begge er privatmøbleret og rummelige og er idelle til familier, blandt andet på grund af den rolige beliggenhed. De har begge ovn, vaskemaskine og til hver lejlighed findes en garage (dog kun til mindre biler). Bemærk at der IKKE er skidepot på stedet. Man kan dog godt få lov til at opbevare sit udstyr i garagen, hvis man ønsker det.

Læs mere om Condominio al Cardo

Lejlighederne på Condominio al Cardo

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (MA - 3. sal)

Lejligheden ligger på 3. sal og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og fjernsyn, spisekøkken med to sovepladser (udtræks-køjeseng) og badeværelse/toilet med vaskemaskine. Lejligheden råder desuden over parkeringsplads i garage.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (BA - stue)

Lejligheden ligger i stueetagen og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og fjernsyn samt køkkenhjørne med udgang til terrasse, soveværelse med køjeseng og enkeltseng og badeværelse/toilet med vaskemaskine. Lejligheden råder desuden over parkeringsplads i garage.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Condominio al Cardo

Læs personlige anmeldelser af Condominio al Cardo som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Condominio al Cardo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Condominio al Cardo

Udmærket lejlighed - men kold

Udmærket lejlighed - mangler ikke rigtig noget selvom lejligheden er spartansk indrettet Søde mennesker i udlejningen - men udlejningen er svær at finde. Der er 2 hovedgader i byen - og denne ligger som en sidevej til den egentlige hovedgade. Eneste alvorlige anke et strømforbruget.....de aflæser og elprisen et høj så det kostede os 100 euro i strøm for 5 dage.

Læs mere

Fantastisk skiløb, men små og trange boliger til relativt høje priser

Eftersom vi læser anmeldelser fra andre rejsende af boligen, før vi rejste, var forventningerne ikke specielt høje, hvilket var heldig.
Lejligheden var meget lille og dårligt indrettet, med to sovepladser i en køjeseng idet minimale køkkenet, samt to yderligere sovepladser i en trækud-sovesofa i stuen. Både møbler og øvrig indretning var slidt og dazumal og det overordnede indtryk af lejligheden var, at den skulle have en totalrenovering for at føles nogenlunde frisk.
Stikkontakter i lejligheden fungerede med varierende succes (løshed i flertallet af kontakter), hvilket betød, at en af ??os måtte sidde og holde ledningen på plads til ovnen / komfuret for at få strøm.....
Desværre snerydningen af ??ejendommens parkering og gaden udenfor ikke-eksisterende, hvilket førte til en vis bekymring om at komme ud af bilen. Garagepladsen inkluderet i prisen var ubrugelig, da indgangen til garagen skrånende stejlt og var fuldstændig dækket af is.
Afstanden til elevatorerne virkede meget længere end angivet, men når man når til bakkerne, var skilløbet perfekt.
Endelig ønsker vi at takke Danielle, der udleverede nøglerne til lejligheden, og som var meget rart og imødekommende, og tilføje, at vi gerne vende tilbage til Canazei som rejsemål, men ikke til Condominio al Cardo, da der er mange meget bedre steder i samme prisklasse.

Læs mere

Helle og familie fra Ålsgårde boede på Condominio al Cardo i Canazei fra d. 11. til d. 18. februar 2012.

Vores tur var super god, og rigtig nemt at finde Daniella, de var meget hjælpsomme og oplysende. Det var også rigtig dejlig service at de kunne tjekke lejligheden fredag aften, således at vi kunne køre mod danmark allerede fredag aften.
Man kunne måske lægge lidt mere info i lejligheden omkring skiområdet feks. fandt vi selv ud af via nogle venner - den mest fantastsike tur til Lagazuoi, hvor man skal med en lille bus fra Armentarola til en lille cabine lift hvor man fra toppen (gammelt militær område) står på ski gennem slugten melem 2 bjerge, ved første pitstop får man de største steaks, nar man så kommer ned er den næste lille lift hestetrukken. super tur. Canazei by er rigtig hyggelig og nem at finde rundt i. Man kunne også lægge en skibus plan i lejligheden.

Læs mere

Lena og familie fra Hørsholm boede på Condominio al Cardo i Canazei fra d. 25. februar til d. 4. marts 2006.

Vi havde en pragtfuld tur. Vi holder altid af at komme til Italien, og Canazei var ingen skuffelse.
Ski mæssigt levede det helt op til vores krav og vejret var pragtfuldt hele ugen. Ny sne og sol. Masser af røde pister og et par enkelte sorte pister. Super skiløb, og snowboard park til vores 2 drenge. Det er dyrt at spise i en af de mange resturanter oppe på pisterne, og da vejret var så godt, som det nu var, havde vi frokosten og drikkevare med i vores rygsække.
Lejligheden var llidt lille, men det vidste vi hjemmefra. Der var dejligt stille og med en smuk udsigt. Der var dog et par små ting der manglede i lejligheden, f.eks. en brødkniv, men det klarede vi selv med en Swiss army knife. Der var rigeligt med tæpper og sengene var fine. Canazei er et sted vi kommer tilbage til (også om sommeren til mtn.bike), dog til en større lejlighed.

Canazei er ikke et sted for HELT nybegyndere, og vi så man der kom til skade,. Området er enormt, og der er selvfølgelg en lille begynder bakke i Canazei by , men oplevelsen kommer først når man er oppe over trætoppene. Toppen kan opleves uden ski, men ikke hele området. Den oplevelse kan man tage om sommeren på en vandretur. We will be back. Ciao

Læs mere

Sanne, famielie og vennerne fra København boede på Condominio al Cardo i Canazei fra d. 5. til d. 12. marts 2005. Hun skrev efter skiferien:

Vi har været meget glade for opholdet i Canazei. Lejligheden låg dog længere væk fra liften end vi havde forestillet os - her bør i henvise til skibusserne som fungerer godt.
I det hele taget ville det have været dejligt med en lille informationspakke i lejligheden - hvad gør man for eksempel, når der er strømsvigte søndag aften og det lokale kontor er lukket?- nødnumre til sådanne situationer ville havde været en stor hjælp og en god service.
Til trætte skiben og for dem der ikke er så meget til ski, kan det lokale kur/spabad kraftigt anbefales - det er en fantastisk oplevelse - badetøj er dog forbudt!

Læs mere

Ole Bang og familie fra Birkerød boede på Condominio al Cardo i Canazei fra d. 5. til d. 12. februar 2005.

Vi valgte at flyve til Venedi, hvor vi havde lejet en bil. Køretøren til Canazei tog ca 2 1/2 time. Rene og tørre veje med en god skiltning helt frem til Byen. Fremme i byen fandt vi hurtigt bureauet efter jeres beskrivelse.
2 søde damer ventede på os, så indcheckningen gik hurtigt og de kørte foran os frem til huset.
Lejligheden viste sig noget mindre end forventet. Og den var meget koldt. Sengetøjet var der for lidt af men en opringning til bureauet løste det hurtigt.
Vi tændte for al varmen og gik i byen for at nyde noget mad ... Dagen efter om morgenen lykkes det at få en rimelig varme i lejlighed. Udover en anden lejlighed var vi de eneste i huset, hvilket gjorde det svært at holde varmen. Vi blev anbefalet at slukke for varmen mens vi var I terrænet på ski . . Det var godt for regningen, da el åbenbart er ret dyrt i Italien ( eller i hvert fald i det hus) Trods det at vi lukkede i dagtimerne og frøs om aftenen med flere tæpper på fik vi en regning på 700 kr for el ... Det har vi lært af .. Næste gang tager vi et sted med flere udlejede lejligheder.
Udover ovenstående, fungerede alt i lejligheden og beliggenheden i orden da vi havde en bil og kunne køre til liften.
Terrænet var perfekt for os i Canazei og selvom der ikke var så meget sne i uge 6, så var der absolut ingen
Problemer på pisterne. Der var fin sne og en meget flot preparering.
Alt i alt en fin uge for børnene, 11 / 14 år og jeg.

Læs mere
 
search map