Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Clubresidence Al Sole

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Clubresidence Al Sole er et feriecenter fra 2008, som ligger få skridt fra Canazei centrum, hvor du finder spisesteder, samt indkøbs- og shoppingmuligheder. Det ligger ved Belvedere pisten og ca. 500 meter fra Col dei Rossi skiliften.

Wellness og pools

På Clubresidence al Sole er der et wellnesscenter med fitnessfaciliteter, sauna, vandmassage, tyrkisk bad og solarium. Der findes endvidere et svømmebassin for voksne og et svømmebassin for børn, som begge er åbne alle dage undtagen på ankomstdagen. Børnene har desuden deres eget område i en miniklub med oppustelig legeplads.

Læs mere om Clubresidence Al Sole

Lejlighedernes fællestræk

Lejlighederne er indrettet i typisk alpestil og råder alle over balkon, internetadgang, fjernsyn med flad skærm, sikkerhedsboks, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og hårtørrer.

Lejlighederne på Clubresidence Al Sole

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Clubresidence Al Sole

Læs personlige anmeldelser af Clubresidence Al Sole som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Clubresidence Al Sole. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Clubresidence Al Sole

Fantastisk skiferie

Vi havde en super skiferie på al sole. Søde og hjælpsomt personale, fine værelser og rent og pænt.
Ligger super midt mellem pisten og liften

Læs mere

Dejligt hotel

Al sole er et dejligt hotel god restaurant utrolig sødt personale. På hotellet var der wellness med tyrkisk bad og sauna og pool et dejligt område efter en lang dag på ski. Eneste negative var nogle meget højt råbende personer, formodentlig russere.

Læs mere

I hjertet af Dolomitterne

Et perfekt sted til bjergvandring og downhill cykling. Turer på bjerget eller langs dalen trætter kroppen :)

Læs mere

Ok sted.

Pænt og centralt liggende i forhold til liften og byen. Lejlighederne er ikke de største og der er stort set ingen forskel på de 2 typer. Der er dog en stol mere i en "Prestige" men det retfærdigør ikke merprisen.
Lidt slidte og sengene er ikke de bedste. Personalet er meget service venlige.
Bemærk at der skal betales 238 Euro på stedet i skat, nøglekort og parkering. De forlanger 70 Euro for at benytte deres parkeringskælder (Det oplyses vist ikke ved bestillingen). Og der er ikke andre muligheder da hele byen har 2 timersparkering. Fin wellnes afdeling med mulighed for pool og sauna.
Der er skikælder med eget skab til hver lejlighed. Restauranten er super og med venligt personale. Kan anbefales.

Læs mere

Lækkert hotel omgivet af flotte bjerge i centrum af Canazei

Super lækkert hotel, god service, restaurant med lækkert italiensk mad. Vi havde lejet en 2 værelses lejlighed som fungerede supergodt. Fint te-køkken og godt badeværelse med karbad. Vi benyttede os af de lærker badefaciliteter hotellet har indrettet smagfuldt og indbydende. Byen er rigtig hyggelig med gode cafeer og restauranter. Vi brugte gondolen i byen en del og fik vandret en del i bjergene.

Læs mere

Åsa med familie og selskab fra Upplands Väsby i Sverige boede på Clubresidence Al Sole i Canazei fra den 25. februar til 3. marts, 2012.

Hotellet og lejlighederne var virkelig gode, de andre faciliteter (pool, sauna, motionsrum, skirum, etc.) var vældig gode.
Det som virkelig dårligt var restauranten på hotellet. Udover at maden var under al kritik (men det kan den selvfølgelig være) stille jeg, og resten af rejseselskabet, os meget tvivlende overfor om den driver lovlig virksomhed. Vi fik kun en håndskrevet kvittering (som er ulovligt i Italien), og de ville kun acceptere kontanter. Efter en lang diskussion gik vi med til at betale da vi pga børnene ikke ville involvere politiet. (Det skal tilføjes, at vi tænkte at det ville tage politiet lang tid). Som vi forstod det blev restauranten ikke drevet af hotellet, men vi følte os ikke helt tilfreds med situationen, hvilket vi også meddelte personalet på hotellet. Vi løste situationen ved ikke at spise der mere. (Men vi ville gerne have spist morgenmad på hotellet.
Som sagt, var resten af hotellet derudover fint og svarede til vores forventninger.

Læs mere
 
search map