Anmeldelser af Casa Lupo Bianco

 
Casa Lupo Bianco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Lupo Bianco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Lupo Bianco

Læs personlige anmeldelser af Casa Lupo Bianco som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Lupo Bianco. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekt placering.

Anbefaling til kommende gæster

Ring til bureau hvis der slukkes for varmen.
Ovn er defekt og fejlmeldt. sLår sikringer.

Casa Lupo Bianco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Lupo Bianco
Treværelseslejlighed MI2 med 4/6 sovepladser (1.sal med balkon)

God mulighed for at person 5 og 6 kan sove i stuen, samtidig med at der er separat køkken med spiseplads
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2016
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Peter og familie boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 31. marts til d. 7. april 2012.

Tak for en god service hos jer og også kontoret i Canazei.
Lejligheden:
Til prisen mener vi at kunne forlange følgende.
Trådløs internet
Fjernsyn med større skærm en ca. 20 tommer
Fjernsyns kanaler var stort set alle fjernøsten
Til 6 personer er en lille sofa ikke meget som siddeplads.
Der blev lukket for Varmen i dagtimer.
Ingen kaffemaskine
Ellers en ren pæn lejlighed.
Tak for denne gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2012
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Søren og familie fra Horsens boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 11. til d. 18. februar 2012.

Hedder egentlig Casa Medici. Fin lejlighed med rigtig god beliggenhed - man kan via Skovløjpen nærmest stå på ski til døren, og med kun et par hundrede meter til supermarked, bager og slagter. Max 5 minutters gåtur til liften, hvor der ikke var nævneværdig kø før efter 09.15.Ideel til 4 personer, men man kan være 6, hvis der sover 2 på sofaen i stuen.Da vi ankom var der nogle få fejl og mangler, som dog straks blev rettet efter henvendelse hos udlejeren. Vær opmærksom på der er hverken kaffemaskine eller kogekande - det bruger man ikke i Italien, hævdede udlejeren. Kør ikke via Ortisei/Val Gardena, men følg In Italia's rutevejledning - noget længere, men så undgår man Sella-passet, som kan være svært farbart eller lukket. Og skisportsområdet - tjaa...overvældende, smukt, storslået. Vi nåede kun 271 km, så vi er nødt til at komme tilbage for at se resten :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Gurli og rejsefæller fra Holstebro boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 28. januar til d. 4. februar 2012.

Tak vi har haft en rigtig dejlig tur. Jeg vil gerne sige, vi har haft en rigtig god oplevelse lige fra første kontakt til afrejse fra Canazei.
Vi havde brug for at ændre deltagerantal 14 dage før turen - intet problem.
Vi forespurgte på et sted at klæde om ved ankomst lørdag morgen og fik fint svar tilbage - vi fik faktisk lejligeden ved ankomst- super Og bureauet udleverede de nødvendige oplysninger
I lejligheden havde i problem med at tænde for gaskomfuret. Ved kontakt til bureauet, blev den tomme gasflaske straks udskiftet. Depositum blev tilbagebetalt som aftalt.
Absolut et sted, vi vil benytte igen en anden gang. (næste år bliver det dog nok Østrig), men vi vil helt sikkert anbefale jer og lejligheden til andre

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2012
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Jacob og venner boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 14. til d. 21. januar 2012.

Det var en god tur med masser af ski (knap 210 km på 6 dage), og alle fire var enige om at Canazei er et super fedt sted at være. Dog ikke så meget afterski som andre steder i Europa, men skimæssigt et lækkert sted.
Der var mange flere danskere end vi havde forestillet sig, nærmest alle steder - uden at det dog gjorde noget :-)
Vi rejser gerne sammen med Jer en anden gang :-)
Af hyggelige steder kan nævnes "Rosengarten" - super hyggelig bar, og madmæssigt fandt vi god kød hos den lokale slagter, friskt brød ved bageren og godt tilbehør i supermarkedet. Andre dage var der flere gode lokale spisesteder som varmt kan anbefales (generelt spiser man godt i Canazei)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ulrik og familie fra Svendborg boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 20. til d. 27. februar 2010.

Vi havde en rigtig god tur, hvor byen og stemningen var i top. Vejret var ikke helt med os - mest mht. sigtbarhed, men den slags kan man jo aldrig tage højde for. Planlægningen af turen var gnidningsfri og lejligheden var fremragende. Både hvad angår beliggenhed og plads/indretning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2010
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Marianne og familien fra Bagsværd boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 13. til d. 20. februar 2010.

Vi, 2 voksne og 2 teenagere, havde en dejlig tur til Canazei, som er en meget hyggelig by. Skiområdet er imponerende og varieret, og vi var meget heldige med både vejr og sne.

Dét, som in-italia kalder Casa Lupo Bianco, hedder faktisk Casa Midici og ligger lige for enden af skovpisten. Genialt! Lejligheden er supergod i en høj standard og både ren og velholdt. Alt fungerede! Der er et opvarmet kælderrum til ski og støvler, men medbring et par "smutters", da man skal udenfor for at komme derned.

Om der virkelig kun er 250 meter til Belvedere-liften, der fører op i terrænet, er svært at vurdere - det føles langt i skistøvler med ski på nakken! Heldigvis går det nedad og halvvejs nede er der et stoppested for en ski-bus, nærmest et lille shuttletog, som gratis kører til liften og tilbage igen.

Eneste minus var mængden af mennesker. Vi har aldrig set så mange på et skisportssted før. Primært danskere. Vi forsøgte at være ved Belvedere-liften på forskellige tidspunkter hver dag; alt mellem kl. 8.30 og 9.15 - og der var altid urimelig lang kø. Længste ventetid var 50 minutter, og da vi kom op med den lift og skulle videre med den næste, var der ventetid på op til 20 minutter. På begge Sella Ronda ture var der generelt trængel ved alle lifter, men i områderne udenfor disse var der mere luft.

Vores GPS førte os over bjerget på turen til Canezei. En smuk, men meget snørklet og langsommelig rute. Da vi forlod Canezei, valgte vi efter anvisning fra Agenzia Danielle at køre lidt længere sydpå, inden vi kørte på motorvejen. Måske lidt længere, men klart hurtigere.

Vi vil meget gerne til Canazei igen - og også gerne gennem In-Italia - men aldrig mere i uge 7.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Morten T. og familie boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 2. til d. 9. januar 2010.

Turen gik fint, det var dejligt at gense Canazei efter 12 år, og ikke mindst at få prøvet Sella runda for første gang noget der ikke var muligt for 12 år siden.

Vi boede rigtigt godt i lejligheden, jeg vil sige at den var noget bedre end de standarder vi har prøvet i bla Livigno.
Det eneste lille minus var at vi et par gange måtte påpege manglende varme.

Ellers er det jo veldigt positivt at engelsk åbenbart er blevet et fag på skoleskemaet i Italien og ikke mindst lige så positivt at de lokale er meget mere service minded end vi konstaterede for 12 år siden. Jeg vil helt sikkert sætte Canazei højere på listen over destinationer frem over.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2010
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map