Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Casa Lupo Bianco

 
Casa Lupo Bianco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Lupo Bianco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er i alt 3 lejligheder i huset, hvoraf de to ejes af private familier, og den sidste udlejes til skigæster.

Udlejningslejlighed

Denne lejlighed råder over balkon, køkkenhjørne med mikroovn, vaskemaskine, satellitfjernsyn samt parkering.

Læs mere om Casa Lupo Bianco

Treværelseslejlighed MI2 med 4/6 sovepladser (1.sal med balkon):
- Lejligheden ligger på første sal. Den består af rummelig opholdsstue med dobbelt sovesofa, spisekøkken med mikroovn og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkelt senge (mulighed for at sætte dem sammen) og badeværelse med badekar, toilet og vaskemaskine. Lejligheden råder endvidere over egen parkeringsplads.

Lejligheden på Casa Lupo Bianco

Treværelseslejlighed MI2 med 4/6 sovepladser (1.sal med balkon)

Lejligheden ligger på første sal. Den består af rummelig opholdsstue med dobbelt sovesofa, spisekøkken med mikroovn og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkelt senge (mulighed for at sætte dem sammen) og badeværelse med badekar, toilet og vaskemaskine. Lejligheden råder endvidere over egen parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Lupo Bianco

Læs personlige anmeldelser af Casa Lupo Bianco som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Lupo Bianco. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekt placering.

Læs mere

Peter og familie boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 31. marts til d. 7. april 2012.

Tak for en god service hos jer og også kontoret i Canazei.
Lejligheden:
Til prisen mener vi at kunne forlange følgende.
Trådløs internet
Fjernsyn med større skærm en ca. 20 tommer
Fjernsyns kanaler var stort set alle fjernøsten
Til 6 personer er en lille sofa ikke meget som siddeplads.
Der blev lukket for Varmen i dagtimer.
Ingen kaffemaskine
Ellers en ren pæn lejlighed.
Tak for denne gang.

Læs mere

Søren og familie fra Horsens boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 11. til d. 18. februar 2012.

Hedder egentlig Casa Medici. Fin lejlighed med rigtig god beliggenhed - man kan via Skovløjpen nærmest stå på ski til døren, og med kun et par hundrede meter til supermarked, bager og slagter. Max 5 minutters gåtur til liften, hvor der ikke var nævneværdig kø før efter 09.15.Ideel til 4 personer, men man kan være 6, hvis der sover 2 på sofaen i stuen.Da vi ankom var der nogle få fejl og mangler, som dog straks blev rettet efter henvendelse hos udlejeren. Vær opmærksom på der er hverken kaffemaskine eller kogekande - det bruger man ikke i Italien, hævdede udlejeren. Kør ikke via Ortisei/Val Gardena, men følg In Italia's rutevejledning - noget længere, men så undgår man Sella-passet, som kan være svært farbart eller lukket. Og skisportsområdet - tjaa...overvældende, smukt, storslået. Vi nåede kun 271 km, så vi er nødt til at komme tilbage for at se resten :-)

Læs mere

Gurli og rejsefæller fra Holstebro boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 28. januar til d. 4. februar 2012.

Tak vi har haft en rigtig dejlig tur. Jeg vil gerne sige, vi har haft en rigtig god oplevelse lige fra første kontakt til afrejse fra Canazei.
Vi havde brug for at ændre deltagerantal 14 dage før turen - intet problem.
Vi forespurgte på et sted at klæde om ved ankomst lørdag morgen og fik fint svar tilbage - vi fik faktisk lejligeden ved ankomst- super Og bureauet udleverede de nødvendige oplysninger
I lejligheden havde i problem med at tænde for gaskomfuret. Ved kontakt til bureauet, blev den tomme gasflaske straks udskiftet. Depositum blev tilbagebetalt som aftalt.
Absolut et sted, vi vil benytte igen en anden gang. (næste år bliver det dog nok Østrig), men vi vil helt sikkert anbefale jer og lejligheden til andre

Læs mere

Jacob og venner boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 14. til d. 21. januar 2012.

Det var en god tur med masser af ski (knap 210 km på 6 dage), og alle fire var enige om at Canazei er et super fedt sted at være. Dog ikke så meget afterski som andre steder i Europa, men skimæssigt et lækkert sted.
Der var mange flere danskere end vi havde forestillet sig, nærmest alle steder - uden at det dog gjorde noget :-)
Vi rejser gerne sammen med Jer en anden gang :-)
Af hyggelige steder kan nævnes "Rosengarten" - super hyggelig bar, og madmæssigt fandt vi god kød hos den lokale slagter, friskt brød ved bageren og godt tilbehør i supermarkedet. Andre dage var der flere gode lokale spisesteder som varmt kan anbefales (generelt spiser man godt i Canazei)

Læs mere

Ulrik og familie fra Svendborg boede på Casa Lupo Bianco i Canazei fra d. 20. til d. 27. februar 2010.

Vi havde en rigtig god tur, hvor byen og stemningen var i top. Vejret var ikke helt med os - mest mht. sigtbarhed, men den slags kan man jo aldrig tage højde for. Planlægningen af turen var gnidningsfri og lejligheden var fremragende. Både hvad angår beliggenhed og plads/indretning.

Læs mere
 
search map