Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Casa Anny

Udsigt fra lejligheden SI Lejligheden SI Lejligheden MO Lejligheden RI
 
Casa Anny er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Anny er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Anny ligger, så man næsten kan stå på ski til hoveddøren takket være skovløjpen, der løber ca. 50 meter fra huset. Dette lader sig naturligvis kun gøre, når der er sne helt nede i byen. Lige neden for huset kører flere gange om dagen et lille, elektrisk tog der tager én med op til Belvedere-liften. Indkøbsmuligheder ligger inden for ca 100 meters afstand.

Alpeagtigt

Casa Anny fremstår som et nydeligt "alpeagtigt" hus, hvor der udlejes tre lejligheder ud af de i alt 20 lejligheder huset rummer. De andre lejligheder bebos af de lokale, hvorfor unødig larm om natten ikke tolereres. Lejlighederne er privatmøblerede, og indretning og stand kan variere. Der findes elevator i bygningen og et skirum med private skabe til opbevaring af ski og støvler.

Læs mere om Casa Anny

Lejlighederne på Casa Anny

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (SI)

Denne treværelseslejlighed ligger på anden sal (med elevator) og består af spisekøkken med dobbeltsovesofa (bedst til børn) og fjernsyn samt udgang til panoramisk soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse/toilet med vaskemaskine. Lejligheden råder desuden over egen parkeringsplads.

Fireværelseslejlighed med 6/7 sovepladser (MO med hems)

Denne fireværelseslejlighed er fordelt på to etager og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine og mikroovn) og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og eget bad, soveværelse med dobbeltseng; på etagen ovenpå (kvist) er der et soveværelse med tre enkeltsenge samt eget fjernsyn og et badeværelse til med toilet og bruser samt vaskemaskine. Lejligheden råder desuden over egen parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Anny

Læs personlige anmeldelser af Casa Anny som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Anny. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God beliggenhed

Det var en udmærket lejlighed. Madrassen på det ene værelse bør udskiftes, da den er meget dårlig. Lejligheden var meget kold da vi ankom, så vi skulle bruge virkelig meget el for at få opvarmet den. El tages der god betaling for på stedet, så vi fik en stor ekstra regning da vi skulle afregne.
Gas flasken til komfuret varetog da vi ankom, goder gik tre dage før vi fik den udskiftet, da det var weekend da vi ankom. Det skal dog siges at udlejer i andre sammenhæng reagerede hurtigt, da der f,eks sprang et par pærer.
Alt i al har vi været tilfredse med vores ophold.

Læs mere

Carsten og rejsefæller fra Askeby boede på Casa Anny i Canazei fra d. 12. til d. 19. februar 2011.

Det været en rigtig god ferie for både store og små, det var nemt at finde kontoret det var helt fint.
Der er da lidt minuser. Jeg undre mig da i den grad at der er strøm nok til at drive liftsystemet men at bruge vandvarmer og micro eller alm.ovn samen kan ikke lade sig gøre uden at relæet slår fra det ikke godt nok vi skriver trods alt 2011 det er bare irreterende. Så er der lidt omkring informationsnivoet.
Der var langrendsløb ned igennem gaden ved Cassa Anny det er helt ok men kontoret kunne godt have advaret os (Det var d.18/2) da jeg om eftermiddagen skulle jeg kører 2 af mine børn til lufthavnen i Verona var der lagt sne i cirka 30 cm lag og der spærret af med hegn. Der var godt nok skiltet men kun på italiensk og da italiensk ikke er en af mine spids kompetancer. Jeg synes kontoret burde have advaret os ved ankomst eller have sat en seddel på vores dør. Opbevaring af skistøvler. Skabenes størelse er fin. Men at starte med at våde støvler (det er af sved) om morgenene er hamrende irreterende jeg mener der burde være en eller anden form varme. Jeg synes disse forhold burde være iorden set i forhold til prisen på leje forholdet. Det her ikke brok over prisen
Canazie kan helt sikkert anbefales det kan Cassa Anny også hvis disse småting var iorden.

Læs mere

Henrik og rejsefæller fra Esbjerg boede på Casa Anny i Canazei fra d. 7. til d. 14. februar 2009.

Vi har som altid været glade for at være i canazie by og området var perfekt med masser af sne.
Vi havde to boliger i casa Anny og der var problemer med varme i den ene når man tændte varmeapparatet tog det alt strøm i boligen og da vi sagde det til henne fra agenturet gjorde hun lige som om hun ikke hørte det der var kun 16 grade i soveværslet ellers havde vi en rigtig god ferie tak og være jer.

Læs mere

Bjarne og rejsefæller fra Børkop boede på Casa Anny i Canazei fra d. 24. til d. 31. januar 2009.

Vi havde en rigtig god uge. Canazei er et rigtigt dejligt skiområde. Masser af aktiviteter også når man ikke står på ski. Casa Anny ligger perfekt i byen, Lejlighederne er ok, men dårligt udrustet. Vi var desværre kommet til at bo blandt et selskab af unge danskere i nabolejlighederene. Der er meget lydt i ejendommen og der var en del larm. Jeg klager ikke, de var flinke og høflige og overholdt stort set husreglerne. Hvis man kunne skille unge og "os ældre" ad i ejendommen ville det være optimalt. Ejendommen er meget dårligt lyd isoleret.

Læs mere

Thorsten og familien fra Nærum boede på Casa Anny i Canazei fra d. 1. til d. 8. marts 2008.

Leje af håndklæder og linned var med i prisen. Man SKAL være ude før 09:00 lørdag morgen så man kan altså sagtens køre før 09:00 og få checket lejligheden - Agenzia Danielle sagde når somhelst før 09:00. Man skal afbryde varmtvandsbeholderen for at bruge ovn eller opvaskemaskine ellers går sikringen som ikke er i lejligheden men i trappeopgangen. Lejligheden er af italiensk tilsnit uden stue kun køkken og værelser. Belligenheden er perfekt. Skiløbet var ikke så udfordrende efter vores mening Sella Ronda bør tages som orange rute - eller er det én lang tur med stole lift. Byen er fin vi havde fået tip om hvor de gode restauranter lå (resten serverer stort set kun pizza/pasta).

Læs mere

Jannie og familien fra Greve boede på Casa Anny i Canazei fra d. 10. til d. 24. februar 2007.

Ja så er vi kommet hjem fra 2 ugers skiferie i Canazei, og det er det bedste sted jeg har været. Vi boede lige ved siden af skovløjpen, så vi kunne køre helt hjem, det var
dejligt. Om morgen kunne man tage et lille tog ned til æggeliften i byen, men vi gik altid.

Selve boligen Cassa Anny, der boede vi egentlig perfekt, men desværre oven på skikælderenså der var mega fodkoldt. Det var en 3 vær. men jeg vil anbefale lejligheden på 3 sal 2 vær. der boede min bror, og der var dejligt varmt og hyggeligt og god udsigt.

Vi lejede skiudstyr til børnene, i den butik som ligger lige over for rosengarden, det var billigt, 450,- pr. barn i 13 dage.

Afterski var som regel på Rosengarden, og der er der jo altid hyggeligt. Vores børn hyggede sig gevaldigt :o)

Så det var en super god ferie :o)

Læs mere
 
search map