Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Casa Anny

Udsigt fra lejligheden SI Lejligheden SI Lejligheden MO Lejligheden RI
 
Casa Anny er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Anny er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Anny ligger, så man næsten kan stå på ski til hoveddøren takket være skovløjpen, der løber ca. 50 meter fra huset. Dette lader sig naturligvis kun gøre, når der er sne helt nede i byen. Lige neden for huset kører flere gange om dagen et lille, elektrisk tog der tager én med op til Belvedere-liften. Indkøbsmuligheder ligger inden for ca 100 meters afstand.

Alpeagtigt

Casa Anny fremstår som et nydeligt "alpeagtigt" hus, hvor der udlejes tre lejligheder ud af de i alt 20 lejligheder huset rummer. De andre lejligheder bebos af de lokale, hvorfor unødig larm om natten ikke tolereres. Lejlighederne er privatmøblerede, og indretning og stand kan variere. Der findes elevator i bygningen og et skirum med private skabe til opbevaring af ski og støvler.

Læs mere om Casa Anny

Lejlighederne på Casa Anny

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (SI)

Denne treværelseslejlighed ligger på anden sal (med elevator) og består af spisekøkken med dobbeltsovesofa (bedst til børn) og fjernsyn samt udgang til panoramisk soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse/toilet med vaskemaskine. Lejligheden råder desuden over egen parkeringsplads.

Fireværelseslejlighed med 6/7 sovepladser (MO med hems)

Denne fireværelseslejlighed er fordelt på to etager og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine og mikroovn) og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og eget bad, soveværelse med dobbeltseng; på etagen ovenpå (kvist) er der et soveværelse med tre enkeltsenge samt eget fjernsyn og et badeværelse til med toilet og bruser samt vaskemaskine. Lejligheden råder desuden over egen parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 
search map