Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Casa Anny

Udsigt fra lejligheden SI Lejligheden SI Lejligheden MO Lejligheden RI
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Anny ligger, så man næsten kan stå på ski til hoveddøren takket være skovløjpen, der løber ca. 50 meter fra huset. Dette lader sig naturligvis kun gøre, når der er sne helt nede i byen. Lige neden for huset kører flere gange om dagen et lille, elektrisk tog der tager én med op til Belvedere-liften. Indkøbsmuligheder ligger inden for ca 100 meters afstand.

Alpeagtigt

Casa Anny fremstår som et nydeligt "alpeagtigt" hus, hvor der udlejes tre lejligheder ud af de i alt 20 lejligheder huset rummer. De andre lejligheder bebos af de lokale, hvorfor unødig larm om natten ikke tolereres. Lejlighederne er privatmøblerede, og indretning og stand kan variere. Der findes elevator i bygningen og et skirum med private skabe til opbevaring af ski og støvler.

Læs mere om Casa Anny

Lejlighederne på Casa Anny

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (SI)

Denne treværelseslejlighed ligger på anden sal (med elevator) og består af spisekøkken med dobbeltsovesofa (bedst til børn) og fjernsyn samt udgang til panoramisk soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse/toilet med vaskemaskine. Lejligheden råder desuden over egen parkeringsplads.

Fireværelseslejlighed med 6/7 sovepladser (MO med hems)

Denne fireværelseslejlighed er fordelt på to etager og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine og mikroovn) og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og eget bad, soveværelse med dobbeltseng; på etagen ovenpå (kvist) er der et soveværelse med tre enkeltsenge samt eget fjernsyn og et badeværelse til med toilet og bruser samt vaskemaskine. Lejligheden råder desuden over egen parkeringsplads.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villetta del Lip

Canazei, Sydtyrol

Residence Val di Fassa

Canazei, Sydtyrol

Casa Lupo Bianco

Canazei, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Berghotel

Sesto, Sydtyrol

Residence Sigi & Albin

Bressanone, Sydtyrol

Villetta del Lip

Canazei, Sydtyrol

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Sydtyrol

search map