Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Apparthotel Princess

 
Apparthotel Princess er ikke tilgængelig i øjeblikket
Apparthotel Princess er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Apparthotel Princess er et nyopført boligkompleks fra år 2000, der har 55 lejligheder. Beliggenheden i bydelen Penia giver stedet en solrig og panoramisk position, ca. 2 km fra Canazeis centrum. Lejlighederne ligger ca. 500 meter fra Ciampac-skiliften og ca. 2 km fra gondolliften i byen. Gratis skibus har stoppested ca. 100 meter fra lejlighederne.

Faciliteterne er i top

På stedet findes der reception, fælles opholdsstue, restaurant & pizzeria, elevator, skidepot og ikke-overvåget parkeringsplads. Gæsterne kan desuden frit benytte sig af swimmingpool, solarium, sauna, tyrkisk bad og garage. Endvidere er der vaskeri samt internetpoint. Indkøbsmuligheder findes der i nærheden.

Læs mere om Apparthotel Princess

Lejlighederne

Der er tale om moderne møblerede etværelseslejligheder som råder over telefon, fjernsyn, hårtørre og pengeboks. De består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltseng, gang med enkeltseng eller køjeseng og badeværelse / toilet. Det er muligt at få etværelseslejligheder med 4 sovepladser med balkon og panoramisk udsigt mod betaling af en lidt højere pris.

Lejlighederne på Apparthotel Princess

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (ST2)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa og badeværelse med toilet og brus eller badekar samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (ST3)

Lejlighederne er belliggende i stueetage eller oppe med balkon. De består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa, enkeltseng ved indgangen til lejligheden, badeværelse med toilet og brus eller badekar samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (Type ST4)

Lejlighederne er belliggende i stueetage eller oppe med balkon. De består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa, køjeseng ved indgangen til lejligheden, badeværelse med toilet og brus eller badekar samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (Type ST4 m/ udsigt & balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa, køjeseng ved indgangen til lejligheden, badeværelse med toilet og brus eller badekar samt hårtørrer. Denne lejlighed har balkon med udsigt udover dalen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Apparthotel Princess

Læs personlige anmeldelser af Apparthotel Princess som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Apparthotel Princess. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Apparthotel Princess

Gæstfrit udover alle grænser

Vi blev meget begejstrede for området som ski-destination. Vi vil helt klart komme igen - både som skidestination, men også om sommeren er der masser af muligheder for sportsaktiviteter og historiske ture.

Læs mere

Fint hotel/lejlighedskompleks med god belligenhed

Der var rent, lejligehden var nu ikke så stor med alt fungerede. Fin svimmingpool. Og så et helt fantastisk skiområde! Det var nemt at komme til lifter.

Læs mere

Vandreferie

Et fantastisk område og et dejligt sted at bo. Ligger centralt for aktiviteter og har fine værelser med balkon og en super udsigt.

Læs mere

Dejligt roligt hotel i udkanten af Canasei

Hotellet ligger fint små 40 min gang til centrum af Canezei, Penia hvor hotellet ligger er lidt udenfor, men i et dejligt område . Restauranten på hotellet har en fin og forholdsvis billig menu

Læs mere

Kirsten og rejsefælle fra Tappernøje boede på Apparthotel Princess i Alba di Canazei fra d. 6. til d. 11. juli 2012.

Vi havde en rigtig dejlig tur. Pænt og rent hotel dog meget lydt. Man behøver ikke bestille specielt for at få bjergudsigt. Udsigten er flot lige meget hvilken vej lejligheden vender, dog er der ingen sol på terrassen, hverken på den ene eller anden side. God info i receptionen om formiddagen.

Læs mere

Line og familie fra Otterup boede på Apparthotel Princess i Alba di Canazei fra d. 9. til d. 17. juli 2011.

Vores tur til Canazei gik rigtig godt. Flot natur og masser af muligheder. Vi var glade for vores hotel, det eneste der ikke stemmede overens med det vi troede var, at det ikke mere er et pizzaria, og at personalet på stedet var RIGTIG dårlige til engelsk. Bortset fra disse småting var alt godt.

Læs mere
 
search map