Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Apparthotel Princess

 
Apparthotel Princess er ikke tilgængelig i øjeblikket
Apparthotel Princess er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Canazei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Apparthotel Princess er et nyopført boligkompleks fra år 2000, der har 55 lejligheder. Beliggenheden i bydelen Penia giver stedet en solrig og panoramisk position, ca. 2 km fra Canazeis centrum. Lejlighederne ligger ca. 500 meter fra Ciampac-skiliften og ca. 2 km fra gondolliften i byen. Gratis skibus har stoppested ca. 100 meter fra lejlighederne.

Faciliteterne er i top

På stedet findes der reception, fælles opholdsstue, restaurant & pizzeria, elevator, skidepot og ikke-overvåget parkeringsplads. Gæsterne kan desuden frit benytte sig af swimmingpool, solarium, sauna, tyrkisk bad og garage. Endvidere er der vaskeri samt internetpoint. Indkøbsmuligheder findes der i nærheden.

Læs mere om Apparthotel Princess

Lejlighederne

Der er tale om moderne møblerede etværelseslejligheder som råder over telefon, fjernsyn, hårtørre og pengeboks. De består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltseng, gang med enkeltseng eller køjeseng og badeværelse / toilet. Det er muligt at få etværelseslejligheder med 4 sovepladser med balkon og panoramisk udsigt mod betaling af en lidt højere pris.

Lejlighederne på Apparthotel Princess

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (ST2)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa og badeværelse med toilet og brus eller badekar samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (ST3)

Lejlighederne er belliggende i stueetage eller oppe med balkon. De består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa, enkeltseng ved indgangen til lejligheden, badeværelse med toilet og brus eller badekar samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (Type ST4)

Lejlighederne er belliggende i stueetage eller oppe med balkon. De består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa, køjeseng ved indgangen til lejligheden, badeværelse med toilet og brus eller badekar samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (Type ST4 m/ udsigt & balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa, køjeseng ved indgangen til lejligheden, badeværelse med toilet og brus eller badekar samt hårtørrer. Denne lejlighed har balkon med udsigt udover dalen.

Skjul teksten
 
 
search map