Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mange erfarne skiløbere mener, at Canazei er blandt de absolut bedste skiferiedestinationer i Europa, og det ligger helt fast at den er skandinavernes favorit, når det ringer ind til alpint skiløb i Italien vintersæsonen. Her kan du stå på ski i et område med over 1.200km pister, med udfordringer for alle niveauer af skiløbere - fra begyndere til veteraner.

Canazei er rent geografisk den "næstsidste by" i Val di Fassa, og byen har det største skiområde i dalen, sammen med nabobyerne Campitello og Alba. Bykernen består af smalle, hyggelige gader, der løber langs med gamle gårdhuse, moderne hoteller og spændende butikker. Byen byder desuden på en del aktiviteter og et livligt natteliv, som følger med dens status som områdets turistmagnet.

Tager du på skiferie i Canazei, møder du en by, hvor næsten alle er beskæftiget med turisme. Her bor kun ca. 1.800 fastboende, som om vinteren ser et kæmpe rykind af gæster, som kommer for at få noget af det bedste og mest snesikre skiløb, man kan tænke sig.

Kort over Canazei

Med In-Italia kan du tage på skiferie i Canazei på egen hånd. Klik på kortet herunder og se, hvad vi kan tilbyde dig i området. Du kan også zoome ind og ud og på den måde danne dig et overblik over dalen, ligesom du kan se distancer til diverse lufthavne og byer i Danmark.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Traditioner og håndværk

I dalen Val di Fassa tales der hovedsageligt italiensk og det er en dal, hvor de gamle håndværk og traditioner lever i bedste velgående, hvilket kan ses i butikkerne. Her ses træskærearbejder og kniplinger side om side med potter og pander.

Dolomiti Superski

Canazei og Campitello hører til de mest kendte skiområder i Italien for skandinavere. Skiområdet er en del af Dolomitti Superski og området Belvedere er en del af den berømte Sella Ronda skitur.

>>> Læs mere om skiferie i Dolomiti Superski her

Snesikker destination

Det er et meget snesikkert område, ikke mindst på grund af deres mange snekanoner. Fra toppen af Belvedere er der en meget lang nedkørsel til Arabba, hvorfra man kan komme til Corvara. Modsat kan man også tage mod Campitello og videre over Passo Sella til Val Gardena.

Skiløb i 2.681 meters højde

Canazei ligger i 1.460 meters højde og Campitello i 1.440 meters højde og skiterrænet når helt op til 2.681 meters højde. Der er på grund af det enorme område nok for enhver smag og skibusserne kører ofte og er inkl. i liftkortet, så om man slutter og ender i hhv. Campitello eller Alba er ikke noget problem.

Læs mere om Canazei

Transport

Til Canazei ankommer man i bil fra Brennermotorvejen og drejer fra og kører op gennem Val Gardena og over Paso Sella, som normalt er farbar hele året. Er Passo Sella lukket kører man med bil ad Brennermotorvejen til Ora, op gennem Cavalese og Predazzo igennem Fassa-dalen - medbring snekæder under alle omstændigheder.

Ønsker man at flyve (hovedparten af vejen) til Canazei skal man kigge efter forbindelser til Innsbruck i Østrig, eller enten Venedig eller Milano/Bergamo. Fra alle disse lufthavne kører der hele vinteren shuttlebusser til Canazei og resten af Val di Fassa, så det er ikke strengt nødvendigt at leje bil i lufthavnen, hvis man alligevel ikke har tænkt sig at tage på sightseeing på egen hånd.

Skjul teksten
 
 

Populært i Sydtyrol

Residence Cavezzi

Ledrosøen

Casa Europa

Ledrosøen

search map