Feriebolig i Campitello di Fassa i Sydtyrol

Residence Salin

Lejlighed SA1 Lejlighed SA2
 
Residence Salin er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Salin er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campitello di Fassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor her i kort afstand, ca. 300 meter, fra Campitello di Fassa. I Campitello finder du også et skibus stoppested, som du kan benytte for at komme til den skilift du foretrækker. Du kan - med god vilje - når frem på gåben til den nærmeste skilift (Col della Rondella), der ligger 800 meter fra skilejlighederne.

Privat skilejligheder med parkeringsplads

Ejendommen indeholder 15 lejligheder, alle beliggende på første sal, der har privat parkeringsplads. Hos In-italia kan du leje to af disse lejligheder på ugebasis (lørdag/lørdag). På Residence Salin bor der nogle familier fast, andre lejligheder benyttes af ski-entusiastiske ejere og beboes ikke hele året. Der er ikke reception på stedet men du får assistance under ophold ved at henvende dig hos den nøgleansvarlige ejendomsmægler i Canazei.

Der er ikke Wi-fi i lejligheden og men her er tv med lokale italienske og tyske kanaler.

Læs mere om Residence Salin

Lejlighederne på Residence Salin

Treværelseslejlighed SA1 med 4/6 sovepladser (1. sal med balkon)

Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, bedst til børn under 12 år) samt udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (der kan samles til en dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine.

Treværelseslejlighed SA1 med 4/6 sovepladser (1. sal med balkon)

Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, bedst til børn under 12 år) samt udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (der kan samles til en dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser samt vindue. Lejligheden råder desuden over egen garage, hvor du også finder vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map