Anmeldelser af Residence Col del Lin

 
Residence Col del Lin er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Col del Lin er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campitello di Fassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Col del Lin

Læs personlige anmeldelser af Residence Col del Lin som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Col del Lin. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og familie fra Tølløse boede på Residence Col del Lin i Campitello di Fassa fra d. 11. til d. 18. februar 2006.

Ja vi havde en rigtig dejlig tur til Campitello, Val di Fassa. På nær en enkelt dag var vejret helt perfekt, med den dejligste sol og blå himmel. Området er med sine 1220 km pister, perfekt for 'skifolk' på alle niveauer. Det kan anbefales, for middelmådige skiløbere at starte ferien med Sellaronda rundt, følg enten de orange eller grønne skilte.
De to ruter går blot enten med eller mod uret.
Turen der er omkring 40 km, tilbagelægges for en familie - med Christoffer 8 år, på ca. 5 timer.
Dette inkl.. mad og div. pauser. Men husk at nyde den pragtfulde udsigt. At Italienerne beretter, man kan 'suse' af sted uden at tage skiene af en eneste gang - er dog nok at omgås det faktuelle. Men selv om de skal af og på mange gange, er det turen værd alligevel. Med turen i baglommen, har man et godt udgangspunkt for at planlægge netop de områder som måske resten af ferien tilbringes i.
Skibusserne kører regelmæssigt og ofte, så det at bo lidt uden for centrum, hvor der ikke er liftafstand, er ikke væsentligt. Vi benyttede både skibus og egen bil, til pisterne. Om morgenen skal man dog forvente nogen kø ved 'opstarts-lifterne' - i hvert fald i uge 7 hvor vi var af sted. Et alternativ, er at tage bilen ud til en af de mange parkeringspladser ved lifterne i periferien, der undgår man kø'en. Men vær opmærksom på at parkeringspladser i Canazei koster 3-4 Euro om dagen, så undgå dem.
Selv fik vi en parkeringsbøde på 71 Euro, i Canazei - CARABINIERI'erne er ikke sådan at spøge med - de beholdt ganske enkelt kørekortet til gælden var indfriet.
De er overdrevent strikse med både P-skiver, gyldige P-billetter, og lovlig parkering! Faktsik vil jeg strække mig til at sige, at de er overhovedet ikke 'turistvenlige' - man skulle tro de levede af os turister.
Men hvis man undgår byområderne, og er man fremme ved en af de utallige lifte i yderområderne inden kl. 10, er der god mulighed for en gratis P-plads resten af dagen.
Lejligheden vi boede i var næsten helt ok, skulle man finde et par minuser, må det siges at adgangsvejen til vort lejemål var en sådan 45 graders 'bjergbestignings ting' der skulle overvindes hver dag man kom brugt hjem. På mærkelig vis, var der ikke en eneste sofa i lejligheden, den var virkelig savnet efter en hård dag i 'bakkerne'.
Men alt taget i betragtning havde vi faktisk en rigtig dejlig tur og oplevelse på 'egen hånd' med In-Italia i Campitello.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Chriista og familie fra Espergærde boede på Residence Col del Lin i Campitello di Fassa fra d. 11. til d. 18. februar 2006.

Angående jeres mail hvor I spørger til vores tur til Campitello di Fassa.
Vi havde en dejlig ferie, men vil ikke vælge lige det skiområde igen - det var bare ikke mindet på små børn i 4-5 års alderen. Dertil er området alt for spredt, så det er svært at finde et fælles samlingspunkt. Endvidere er det under al kritik, at der kun er én lift op i området fra Canazei - man skal beregne mindst 45-60 min om morgenen før man kan tage den første tur på ski. Har man alligevel små børn med sammen med lidt større, selvkørende børn, kan det anbefales, at tage til Alba eller Pellegrino, hvor der er legeland og lifterne går fra et fælles samlingspunkt.
Lejligheden vi boede i lå med en dejlig udsigt over Campitello og Canazei, men ikke særlig fedt at skulle op af 100 trin flere gange om dagen med 3 børn i skistøvler. Det ville vi gerne have været gjort
opmærksom på, da vi bestilte lejligheden - at det ikke er en speciel børnevenlig beliggenhed.

Lejligheden var ikke særlig hyggelig - meget spartansk indrettet - der manglede ligesom et sofabord og en stol du kunne sidde i om aftenen, da det eneste møbel i stuen var en sovesofa. Så kunne man
ligeså godt have booket et vandrehjem, hvis det kun drejede sig om et sted at sove. Den var MEGET skrabet til prisen. Et godt råd til andre gæster skal være, at man skal være forberedt
på, at man stort set ingen steder i byen kan betale med kreditkort. Hverken Mastercart, Visa eller Amerikan Expres. Pånær på liftkontoret kunne vi udelukkende betale med kontanter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Leif og familie fra Tjæreborg boede på Residence Col del Lin i Campitello di Fassa fra d. 5. til d. 12. februar 2005.

Vi havde en rigtig vellykket og god uge i Campitiello og tilhørende område. Hele ugen var der koldt, høj solskin og tilstrækkelig med sne på pisterne. Området (Dolomitterne) er meget flot, pisterne var dejlig lange og var bare i orden, trods den relative lave snedybde.

Alle områder kunne nås på dagture og alle steder var bare super, men "Zella rundt" er virkelig en dag værd og noget man bør prøve. Vi følte at turen højre rundt gav mindst liftkørsel. Det eneste "lidt negative" om skiområdet er egentlig den daglige tur op og ned med kabineliften fra byen. Man måtte meget tidligt op ligesom man ikke skulle komme for sent om eftermiddagen når man skulle ned igen, hvis man ville undgå en kø der nemt kunne tage imellem 1/2 og 1 time (der er ikke mulighed for at køre ned til byen).

Byen var hyggelig og lejligheden god, her skal man dog lige sikre sig at man "er rimelig let til bens", da flere af lejlighederne er placeret i byens udkant og på en bakketop. Alternativt sikre sig en lejlighed nede i byen.

De lokale var meget venlige og hjælpsomme og italiensk mad og vin er jo bare godt!

Det var bestemt en by og et område vi vil besøge igen, også om sommeren.

Så helhedsindtrykket fra os var virkelig positivt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map