Feriebolig i Campitello di Fassa i Sydtyrol

Residence Col del Lin

 
Residence Col del Lin er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Col del Lin er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campitello di Fassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Col del Lin ligger i Campitellos bycentrum. Da huset ligger oppe kan man stå på ski derfra og ned til skibussen, der tager én med videre til nærmeste større lift ca. 750 meter derfra. Når man skal op til huset igen, kan man tage en lille træklift, der går nedenfor huset og op til bakken hvorpå huset ligger. Huset ligger i rolige omgivelser tilbagetrukket fra byen. Inden for 400 meter findes indkøbsmuligheder.

På Residence Col del Lin findes 5 lejligheder til udlejning. Hver lejlighed råder over balkon, fjernsyn og reserveret parkering i ejendommens garage (dog kun egnet til mindre biler).

Læs mere om Residence Col del Lin

Treværelseslejlighed med fire/fem sovepladser (7b):
- Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsstuen med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med fire/fem sovepladser (8b):
- Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse/toilet.

Skjul teksten
 
 
search map