Hotel i Campitello di Fassa i Sydtyrol

Park Hotel & Club Rubino

 
Park Hotel & Club Rubino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Park Hotel & Club Rubino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campitello di Fassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hyggelig by med mange aktivitets muligheder

Campitello ligger 1448m oppe på bjerget og er den perfekte destination både til parferien eller familie skituren. Det ligger i Val di Fassa området og har spektakulær panoramaudsigt. Val di Fassa er også området med byer som Canazei og Pozzo di Fassa, og her er aktiviteter til hele årets ferieture. I området er der 138km ski pister og 69 ski lifter (47km blå, 73km røde og 18km sorte pister). Så masser af udfoldelsesmuligheder også for de knap så øvede og for nybegynderne. Den mest berømte af dem alle, Sella Ronda, ligger også i området og er en del af Dolomiti Superski. Det lille hyggelige centrum har en del barer, after ski barer, to diskoteker og flere restauranter. Hotellet ligger ca 300m fra centrum og 350m fra ski liften Col Rodella.

Afstande:
* ca. 300 m til ski lift & Col Rodella
* ca. 150 m til ski bus stop
* ca. 600 m til ski skole
* ca. 300 m til centrum

Et roligt og smukt område

Hotel Park Hotel & Club Rubino ligger i et roligt og natursmukt område tæt på byen. I haven er der rig mulighed for at slappe af og nyde en god drink, en let snack eller en tår kaffe. Om sommeren organiserer hotellet fra tid til anden barbeques for gæsterne, og du kan nyde din middag udendørs med den smukke baggrund af solen som går ned bag bjergene.

Læs mere om Park Hotel & Club Rubino

Perfekt til børn, med mange aktiviteter

Er I en familie med børn på ferie er hotellet et godt valg med de mange aktiviteter som miniklub, legeværelse og legeplads hvor de kan få nye kammerater. Og mens børnene morer sig kan du slappe af og samle nye kræfter til dagen efter i wellness området. Der er flere muligheder; sauna, dampbad, jacuzzi, solarium, velvære rum, samt en indendørspool.
For de aktive er der udover ski også mulighed for gå- og cykelture og hotellet tilbyder fitness- og træningsmuligheder på udendørs arealet.

Du kan nyde din middag i hotellets restaurant og sørge for at lade energi depoterne til næste dags aktiviteter op. De serverer en blanding af egnsretter, traditionelt italiensk, samt internationale retter, som enten fast menu (halvpension) eller a la carte.
Ryk ud til baren for at nyde din kaffe med avec eller en god grappa til at hjælpe fordøjelsen. Er du på skiferie er her aflukket rum til dine ski, du får wi-fi i fællesområderne og garage (9 euro pr. dag)

Rummelige og lyse værelser

Park Hotel & Club Rubino har 35 komfortable værelser. Alle værelser har Sat-TV, radio, minibar, telefon, safebox, hårtørrer og værelserne fås med balkon eller terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map