Hotel i Campitello di Fassa i Sydtyrol

Hotel Stella Montis

 
Hotel Stella Montis er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Stella Montis er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campitello di Fassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tæt på kilometervis af varierede skipister

Hotellet ligger lige over Campitello di Fassa, 7 minutters gang fra den lille landsby. Landsbyen Campitello ligger i en højde af 1.320 meter midt i Val di Fassa. Der er en skilift, Col Rodella, i landsbyen, hvortil du kan køre med shuttlebussen fra hotellet. Herfra har du forbindelser til Val Gardena. Du kan dog også tage bilen og køre 5 minutter til Canazei og tage liftene herfra, eftersom forbindelserne her er bedre. I Val di Fassa er der i alt 138 km. pister og 69 skilifte. Med andre ord masser af muligheder for at finde lige netop dine favoritpister. På pisterne er der gode steder, hvor du kan spise frokost. Landsbyen Campitello er ret lille, men har et hyggeligt, lille centrum med restauranter og barer. Forvent ikke det store natteliv.

Wellness og gode faciliteter på Alpe hotellet

Hotel Stella Montis er et ægte Alpe-hotel, og tilbyder et godt niveau af service. Du kan med fordel bo her både sommer og vinter, og glæde dig til at forkæle dig selv i wellness centret, som har sauna, fitnessrum, boblebad, Middelhavs-pool, swimmingpool og selvfølgelig også behandlinger og massager. Saunaen og fitnessrummet er tilgængeligt for gæster uden ekstra betaling.

Her er gratis opbevaring af dine ski og dit skiudstyr, og du kan parkere din bil i garagen eller udenfor hotellet.

Restauranten serverer regionale retter, og om morgen kan du nyde din morgenmad her, med en smuk udsigt over bjergene omkring Campitello di Fassa. Baren og læsesalen er gode steder at slappe af med en drink eller en god bog, og om sommeren kan du sidde udenfor på terrassen og indånde den friske Alpeluft.

Læs mere om Hotel Stella Montis

Komfortable værelser i forskellige størrelser

Hotel Stella Montis har 38 komfortable og renoverede værelser. Der er værelser med både 1, 2, 3 og fire sovepladser. Alle værelser har privat badeværelse, satellit-tv, internet-forbindelse, minibar og en stor balkon. Nogle værelser har jacuzzi, mens andre har brusekabine med flere funktioner. Fra den store balkon kan du nyde en vidunderlig panoramaudsigt over Campitello di Fassa og Dolomitterne.

Skjul teksten
 
 
search map