Hotel i Campitello di Fassa i Sydtyrol

Hotel Stella Montis

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tæt på kilometervis af varierede skipister

Hotellet ligger lige over Campitello di Fassa, 7 minutters gang fra den lille landsby. Landsbyen Campitello ligger i en højde af 1.320 meter midt i Val di Fassa. Der er en skilift, Col Rodella, i landsbyen, hvortil du kan køre med shuttlebussen fra hotellet. Herfra har du forbindelser til Val Gardena. Du kan dog også tage bilen og køre 5 minutter til Canazei og tage liftene herfra, eftersom forbindelserne her er bedre. I Val di Fassa er der i alt 138 km. pister og 69 skilifte. Med andre ord masser af muligheder for at finde lige netop dine favoritpister. På pisterne er der gode steder, hvor du kan spise frokost. Landsbyen Campitello er ret lille, men har et hyggeligt, lille centrum med restauranter og barer. Forvent ikke det store natteliv.

Wellness og gode faciliteter på Alpe hotellet

Hotel Stella Montis er et ægte Alpe-hotel, og tilbyder et godt niveau af service. Du kan med fordel bo her både sommer og vinter, og glæde dig til at forkæle dig selv i wellness centret, som har sauna, fitnessrum, boblebad, Middelhavs-pool, swimmingpool og selvfølgelig også behandlinger og massager. Saunaen og fitnessrummet er tilgængeligt for gæster uden ekstra betaling.

Her er gratis opbevaring af dine ski og dit skiudstyr, og du kan parkere din bil i garagen eller udenfor hotellet.

Restauranten serverer regionale retter, og om morgen kan du nyde din morgenmad her, med en smuk udsigt over bjergene omkring Campitello di Fassa. Baren og læsesalen er gode steder at slappe af med en drink eller en god bog, og om sommeren kan du sidde udenfor på terrassen og indånde den friske Alpeluft.

Komfortable værelser i forskellige størrelser

Hotel Stella Montis har 38 komfortable og renoverede værelser. Der er værelser med både 1, 2, 3 og fire sovepladser. Alle værelser har privat badeværelse, satellit-tv, internet-forbindelse, minibar og en stor balkon. Nogle værelser har jacuzzi, mens andre har brusekabine med flere funktioner. Fra den store balkon kan du nyde en vidunderlig panoramaudsigt over Campitello di Fassa og Dolomitterne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Park Hotel & Club Rubino

Campitello di Fassa, Sydtyrol

Golf Hotel

Madonna di Campiglio, Sydtyrol

Hotel Luna Mondschein

Ortisei, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populært i Sydtyrol

search map