Hotel i Campitello di Fassa i Sydtyrol

Hotel Grohmann

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i det større skiområde Val di Fassa

Campitello er den ideelle by for både familier og par. Den ligger i det større område i og omkring Val di Fassa, hvor du, udover et stort udvalg af pister, kan nyde storslåede panoramaudsigter. Val di Fassa forbinder flere landsbyer, for eksempel Canazei og Pozza di Fassa. Om vinteren og om sommeren er her et hav af muligheder for forskellige udendørs aktiviteter.

Området omkring Val di Fassa har 138 km. pister og 69 skilifte. Pisterne har forskellige sværhedsgrader, hvor 47 km. er blå, 73 km. er røde og 18 km. er sorte. Med andre ord har du mange valgmuligheder, uanset om du er begynder eller øvet udi skiløb. Det berømte område Sella Ronda er en del af Val di Fassa, og er forbundet med Dolomiti Superski.

Dejligt bycentrum

Campitellos lille centrum har en hyggelig stemning over sig, med et ret stort udvalg af barer, afterski-barer, to diskoteker og flere forskellige restauranter. Hotellet ligger ca. 100 meter fra det hyggelige centrum, og 200 meter fra skiliften Col Rodella.

På Hotel Grohmann kan du spise godt og slappe af

Før du søger mod pisterne om morgenen, kan du starte dagen med en god morgenmad, der giver dig energi til en lang dag på ski i dette skønne område. Når du kommer tilbage, kan du forny energien med et besøg i det lille wellness-center. Her finder du en sauna, et dampbad, fitnessrum og jacuzzi. Pris: 19 Euro for en uges entré.

Hvis du vælger halvpension, kan du nyde en Tyroler- og Trentino-tre-retters menu og salatbuffet i restauranten. Hvis du kun bestiller dit ophold med morgenmad inkluderet, kan du spise a la carte. Efter middagen kan du slå mave med en afslappende drink i baren. En eftermiddagsdrink sørger baren også gerne for. Ude i byen er der adskillige muligheder for at få en drink eller spise. I tv-rummet kan du se din yndlingssport.

Læs mere om Hotel Grohmann

Hvis du har behov for at opbevare dine ski og dit skiudstyr, kan du gøre det i opbevaringsrummet, hvor der er skiskabe. Desværre er det ikke opvarmet. Wi-Fi-forbindelse kan du benytte på fællesområderne, mod et ekstra gebyr. Parkeringspladser på hotellet er tilgængelige.

Enkle, men komfortable værelser

Hotellet har 55 enkle, men komfortable værelser. De er en smule gammeldags, og alle er indrettet i traditionel Alpe-stil. Alle værelser har følgende faciliteter: Satellit-tv, pengeboks, minibar og badeværelse med hårtørrer og bruser. Nogle værelser har balkon. Dette skal du spørge efter, hvis du ønsker det.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Anbefalinger til dig

Hotel Vagneur

Saint Nicolas, Aosta

Hotel Ad Gallias

Bard, Aosta

Hotel Porta San Mamolo

Bologna, Emilia-Romagna

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Sydtyrol

Residence Club Sporting

San Martino di Castrozza

Casa Tobia

Campitello di Fassa

search map