Hotel i Campitello di Fassa i Sydtyrol

Garní Aritz

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Varierede pister og hyggelig bykerne

Området i og omkring Val di Fassa byder på imponerende panoramaudsigter, og her finder du landsbyerne Campitello, Canazei og Pozza di Fassa. Både om vinteren og sommeren er her rige muligheder for udendørs aktiviteter. Området omkring Val di Fassa rummer 138 km. pister og 69 skilifte. 47 km. af pisterne er blå, 73 km. er røde og 18 km. er sorte, så der er noget for både begyndere og erfarne. Sella Ronda er en del af området, og forbundet med Dolomiti Superski. Campitello di Fassa har et hyggeligt bycentrum, hvor du kan vælge imellem flere barer, afterski-barer, to diskoteker og en del restauranter.

Afstande:
* Centrum Campitello di Fassa: 100 meter
* Gangsti til Canazei: 150 meter
* Funivia Col Rodella: 200 meter
* Stoppested, skibus: 200 meter
* Val di Fassa-cykelruter: 200 meter
* Canazei: 2,5 km.

Tid til at koble af i Garni Aritz' wellness-center

Garni Aritz er det perfekte sted for såvel par som familier. Har du dine børn med, er de hjerteligt velkomne. De kan underholde sig i både spillerummet og legeværelset, mens du tjekker wellness-afdelingen ud. Efter en dag ude med anstrengelser på pisterne, lyder det så ikke skønt med sauna, dampbad, jacuzzi eller endda en massage? Hvis dine muskler stadig har lidt energi i sig, kan du brænde den af i fitnessrummet.

Morgenmadsbuffetten byder på et rigt udvalg af kolde og varme produkter, og du kan nyde en cappucino fra baren. Når vejret er til det, har du måske lyst til at tage din kaffe med udenfor og lade dit blik glide udover den smukke udsigt fra terrassen i haven.

Der er Wi-Fi-forbindelse overalt på hotellet mod et ekstra gebyr. På hotellet kan du opbevare dine ski i rummet med skiskabe. Der er rigeligt med overdækkede parkeringspladser til din bil.

Læs mere om Garní Aritz

Værelserne er komfortable og i tyroler-stil

Garni Aritz har i alt 39 varme og komfortable værelser. Nogle værelser har balkon (tilgængelige på forespørgsel og mod et ekstra gebyr) og andre har blot den skønne udsigt gennem vinduet. Alle værelser har minibar, pengeboks, satellit-tv, hårtørrer og et privat badeværelse med bruser.

Værelserne på Garní Aritz

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map