Anmeldelser af Casa Tobia

 
Casa Tobia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Tobia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campitello di Fassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Tobia

Læs personlige anmeldelser af Casa Tobia som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Tobia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og familie fra Brædstrup boede på Casa Tobia i Campitello di Fassa fra d. 13. til d. 20. februar 2010.

Vi havde en dejlig tur til Campitello i uge 7.
Vores lejlighed var stor, rummelig og veludstyret og ligger i udkanten af Campitello.
Skibussen går 50m fra boligen, men den første bus fra denne busstoppested går først kl ca 8.40, hvilket betyder, at man er fremme ved hovedliften i Campitello ca 8.45. På det tidspunkt er liftkøen i uge 7 snilt så lang, at man skal vente i 1 time for at komme op med liften, der tager ca 125 pers. pr tur. Vi endte med at tage skiene på nakken og gå til liften, en tur på ca 15-20 minutter. Det kan anbefales at stå klar ved liften kl 8.00, så undgår man stort set køen.
Skiområdet er stort og dejligt, når man først er kommet op i terrænet. Masser af kabinelifter og mulighed for at køre forskellige steder hver dag. Man kan sagtens køre på ski ned til Canazei for så at tage skibussen retur til Campitello.
Campitello by er hyggelig med gode muligheder for at spise ude og for skileje og indkøb.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map