Anmeldelser af Casa Tobia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Tobia

Læs personlige anmeldelser af Casa Tobia som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Tobia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og familie fra Brædstrup boede på Casa Tobia i Campitello di Fassa fra d. 13. til d. 20. februar 2010.

Vi havde en dejlig tur til Campitello i uge 7.
Vores lejlighed var stor, rummelig og veludstyret og ligger i udkanten af Campitello.
Skibussen går 50m fra boligen, men den første bus fra denne busstoppested går først kl ca 8.40, hvilket betyder, at man er fremme ved hovedliften i Campitello ca 8.45. På det tidspunkt er liftkøen i uge 7 snilt så lang, at man skal vente i 1 time for at komme op med liften, der tager ca 125 pers. pr tur. Vi endte med at tage skiene på nakken og gå til liften, en tur på ca 15-20 minutter. Det kan anbefales at stå klar ved liften kl 8.00, så undgår man stort set køen.
Skiområdet er stort og dejligt, når man først er kommet op i terrænet. Masser af kabinelifter og mulighed for at køre forskellige steder hver dag. Man kan sagtens køre på ski ned til Canazei for så at tage skibussen retur til Campitello.
Campitello by er hyggelig med gode muligheder for at spise ude og for skileje og indkøb.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villetta Vernel

Canazei, Sydtyrol

Clubresidence Al Sole

Canazei, Sydtyrol

Casa Anny

Canazei, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Villetta del Lip

Canazei, Sydtyrol

Residence Sigi & Albin

Bressanone, Sydtyrol

Casa Lupo Bianco

Canazei, Sydtyrol

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Sydtyrol

Surf Hotel Pier

Riva del Garda

Carlo Magno Hotel & SPA Resort

Madonna di Campiglio

search map