Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Campitello di Fassa finder du herligt skiløb for alle niveauer i snesikre omgivelser. Området giver dig mulighed for at komme vidt omkring: Den ene dag kan du afslutte dit skiløb i Alba, og den næste dag i det meget kendte skisted Canazei. Alba er verdensberømt for sine trøfler og i det hele taget for sin fine gourmetmad i verdensklasse. Så mon ikke, en dag på ski, der afsluttes i Alba, skal rundes af med et usædvanligt godt og luksuriøst måltid mad?

I det hele taget er regionen Piemonte det rette sted at holde ferie for dig, der gerne vil kombinere sport, udendørsliv og naturoplevelser med mad og vin af den bedste slags.

Kort over Campitello di Fassa i Piemonte, Italien:

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Dolomiti Superski-området

Campitello og Canazei hører til de mest kendte skiområder i Italien, og begge områder er meget populære steder at holde skiferie for skandinaver. Skiområdet er en del af Dolomiti Superski og området Belvedere er en del af den berømte Sella Ronda-skitur. Med et skipas/liftkort til Dolomiti Superski har du adgang til mere end 1.220 km. meget varierede pister i et fantastisk smukt og imponerende bjerglandskab. Der ligger 12 byer inden for områdets grænser, og 464 skilifte står klar til at løfte dig og dit skiudstyr op i højderne, så din dag på sneen kan starte. Muligheder kommer du med andre ord ikke til at mangle, uanset hvilken form for skiløb, du ønsker at opleve og om du er øvet, ekspert eller nybegynder.

Sella Ronda er en af de mest kendte skiruter i Italien. Der er tale om en meget flot rute, der løber rundt om Sella-bjergkæden. Ruten kan sagtens gennemføres i løbet af en enkelt dag.

>> Information om skiferie i Italien

Læs mere om Campitello di Fassa

Noget for enhver smag

Canazei ligger i 1.460 meters højde og Campitello i 1.440 meters højde, og skiterrænet når helt op til 2.681 meters højde. Der er på grund af det enorme område noget for enhver smag og ethvert niveau. Det er også værd at fremhæve, at skibusserne kører ofte og er inkluderet i liftkortet, så om man slutter og ender i henholdsvis Canazei eller Alba er ikke noget problem. Området er altså blandt andet kendetegnet af, at du her kan holde en nem og komfortabel skiferie med mange valgmuligheder og en høj grad af fleksibilitet.

Snesikkert

Det er et meget snesikkert område, ikke mindst på grund af deres mange snekanoner. Fra Toppen af Belvedere er der en meget lang nedkørsel til Arabba, hvorfra man kan komme til Corvara. Modsat kan man også tage mod Campitello og videre over Passo Sella til Val Gardena.

Det folkelige og traditionelle islæt

Campitello di Fassa er en traditionel, sydtyrolsk landsby, og i dalen Val di Fassa tales der hovedsageligt italiensk. Dalen er kendt for de gamle håndværk og traditioner, der her lever i bedste velgående, hvilket kan ses i butikkerne: Her ses smukke træskærearbejder og kniplinger side om side med traditionelt producerede potter og pander. I Campitello di Fassa kommer du ikke til at føle, at du kunne befinde dig på et tilfældigt skisportssted hvor som helst i verden. Her mærker du den lokale kultur, både hvad angår mad, arkitektur, håndværk og stemning, og på den måde får du ikke kun dejlige skioplevelser, men også autentiske, kulturelle oplevelser med hjem i kufferten.

Landsbyen gør sig godt og virker charmerende både sommer og vinter. Også om sommeren er der masser af udendørs aktiviteter, du kan give dig i kast med i Fassadalen, for eksempel vandring, klatring og cykling.

Transport

Til Campitello ankommer man enten med fly til Venedig (3½ times kørsel) eller Milano (4½ times kørsel), og/eller med bil ad Brennermotorvejen til Ora, op gennem Cavalese og Predazzo igennem Fassadalen. Medbring snekæder.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Sydtyrol

search map