Feriebolig i Bressanone i Sydtyrol

Residence Sigi & Albin

Swimmingpoolen på nabohotellet Hotel Gasserhof, som er samme ejer Kirken i landsbyen Sant'Andrea
 
Residence Sigi & Albin er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Sigi & Albin er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bressanone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Disse ferielejligheder har to særlige plusser, som giver din ferie en opgradering og gør opholdet til en sand fornøjelse: For det første er alle faciliteterne, deriblandt en flot pool, på nabohotellet (af samme ejer) til fuld rådighed for residence-gæsterne. Og derudover ligger Residence Sigi & Albin midt i en lille landsby med eget supermarked, hvilket gør indkøb til et ophold i en ferielejlighed med køkken så nemt så nemt.

Panoramisk position mellem by og bjergtop

Residence Sigi & Albin ligger i landsbyen Sant'Andrea ca. 7 km fra Bressanone og blot ca. 1 km fra kabelbanen Plose, som tager dig med helt op til Valcroce (2.050 m.o.h.), hvor der er endnu mere panorama, restaurant og et hav (eller bjerg!) af vandreruter. Der går bus ned til Bressanone ca. en gang i timen, hvis du ikke ønsker at tage bilen. Landsbyen Sant'Andrea ligger i forvejen meget panoramisk. Slentr fx hen til kirken (ca. 100 m), hvorfra Dolomitterne synes at ligge for dine fødder. Sant'Andrea er lille og hyggelig, men har ikke desto mindre både et EuroSpar-supermarked, bager, posthus, bank og både pizzeria og et spisested derudover. Ønsker I at vandre uden at skulle tage bilen eller at skulle tage kabelbanen op til Valcroce, så udgår der faktisk en vandrerute (nr. 2) fra landsbyen Sant'Andrea.

Læs mere om Residence Sigi & Albin

Benyt alle faciliteterne på nabohotellet Gasserhof

Residence Sigi & Albin og naboen Hotel Gasserhof har samme ejer. Derfor har gæsterne i ferielejlighederne adgang til alle faciliteterne på hoteldelen. Det betyder først og fremmest, at du kan nyde deres flotte pool med tilhørende liggestole i haven til hotellet. Derudover er der på hotellet også restaurant, vinkælder, legeplads, fitness-afdeling samt wellness-afdeling med tyrkisk bad, sauna og jacuzzi. Bilen kan du parkere på den gratis parkeringsplads - eller betale et lille tillæg, hvis du gerne vil have den i garage.

Fredelig og rolig beliggenhed gør godt

Residence Sigi & Albin ligger ud til en lille, hyggelig torveplads. Herovre i lejlighedsdelen er der ikke så meget andet end selve lejlighederne, der alle har privat balkon. Hvis du søger fællesområder og lidt liv, så sker det ovre på hotellet, enten i restauranten, i lobbyen eller ude i haven ved poolen.

Lejlighederne på Residence Sigi & Albin

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med balkon) Lodge apartment

Disse fire lejligheder har alle privat balkon og består af ét stort rum med sat-tv, wi-fi, skabskøkken (inkl. køleskab, dansk kaffemaskine og to glaskeramiske kogeplader) og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2+2 sovepladser (med balkon), familie lodge

Disse otte lejligheder har alle privat balkon og består af soveværelse med dobbeltseng, en opholdsstue med sat-tv, wi-fi, skabskøkken (inkl. køleskab, dansk kaffemaskine og to glaskeramiske kogeplader) og dobbeltsovesofa samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map