Feriebolig i Bressanone i Sydtyrol

Residence Sigi & Albin

Swimmingpoolen på nabohotellet Hotel Gasserhof, som er samme ejer Kirken i landsbyen Sant'Andrea
 
Residence Sigi & Albin er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Sigi & Albin er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bressanone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Disse ferielejligheder har to særlige plusser, som giver din ferie en opgradering og gør opholdet til en sand fornøjelse: For det første er alle faciliteterne, deriblandt en flot pool, på nabohotellet (af samme ejer) til fuld rådighed for residence-gæsterne. Og derudover ligger Residence Sigi & Albin midt i en lille landsby med eget supermarked, hvilket gør indkøb til et ophold i en ferielejlighed med køkken så nemt så nemt.

Panoramisk position mellem by og bjergtop

Residence Sigi & Albin ligger i landsbyen Sant'Andrea ca. 7 km fra Bressanone og blot ca. 1 km fra kabelbanen Plose, som tager dig med helt op til Valcroce (2.050 m.o.h.), hvor der er endnu mere panorama, restaurant og et hav (eller bjerg!) af vandreruter. Der går bus ned til Bressanone ca. en gang i timen, hvis du ikke ønsker at tage bilen. Landsbyen Sant'Andrea ligger i forvejen meget panoramisk. Slentr fx hen til kirken (ca. 100 m), hvorfra Dolomitterne synes at ligge for dine fødder. Sant'Andrea er lille og hyggelig, men har ikke desto mindre både et EuroSpar-supermarked, bager, posthus, bank og både pizzeria og et spisested derudover. Ønsker I at vandre uden at skulle tage bilen eller at skulle tage kabelbanen op til Valcroce, så udgår der faktisk en vandrerute (nr. 2) fra landsbyen Sant'Andrea.

Læs mere om Residence Sigi & Albin

Benyt alle faciliteterne på nabohotellet Gasserhof

Residence Sigi & Albin og naboen Hotel Gasserhof har samme ejer. Derfor har gæsterne i ferielejlighederne adgang til alle faciliteterne på hoteldelen. Det betyder først og fremmest, at du kan nyde deres flotte pool med tilhørende liggestole i haven til hotellet. Derudover er der på hotellet også restaurant, vinkælder, legeplads, fitness-afdeling samt wellness-afdeling med tyrkisk bad, sauna og jacuzzi. Bilen kan du parkere på den gratis parkeringsplads - eller betale et lille tillæg, hvis du gerne vil have den i garage.

Fredelig og rolig beliggenhed gør godt

Residence Sigi & Albin ligger ud til en lille, hyggelig torveplads. Herovre i lejlighedsdelen er der ikke så meget andet end selve lejlighederne, der alle har privat balkon. Hvis du søger fællesområder og lidt liv, så sker det ovre på hotellet, enten i restauranten, i lobbyen eller ude i haven ved poolen.

Lejlighederne på Residence Sigi & Albin

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med balkon) Lodge apartment

Disse fire lejligheder har alle privat balkon og består af ét stort rum med sat-tv, wi-fi, skabskøkken (inkl. køleskab, dansk kaffemaskine og to glaskeramiske kogeplader) og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2+2 sovepladser (med balkon), familie lodge

Disse otte lejligheder har alle privat balkon og består af soveværelse med dobbeltseng, en opholdsstue med sat-tv, wi-fi, skabskøkken (inkl. køleskab, dansk kaffemaskine og to glaskeramiske kogeplader) og dobbeltsovesofa samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Sigi & Albin

Læs personlige anmeldelser af Residence Sigi & Albin som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Sigi & Albin. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Residence Sigi & Albin

God beliggenhed mellem Bressanone og Plose

Vi var meget glad for vores Brixen Card: Bus, lokaltog, gondoler, Aquaarena, museer (til og med et arkæologisk museum i Bolzen). Alt dette blev enklere og mere tilgængeligt med vores Brixen Card. Gode fem-retters-menuer gjorde at vi fik smagt meget forskelligt, men fokus på lokalmad. Gåafstand til gondol. Hyggelig gåtur til Bressanone (som er Brixen på tysk), som tog 45 min ca. Lokalbussen kører en gang i timen.

Læs mere

Rigtig godt!

Dette hotel burde have 5 stjerner :) Det er virkelig så lækkert. Personalet er virkelig søde og hjælpsomme. Beliggenheden helt i top med den skønneste udsigt over bjergerne og Bressanone og kort vej til kabelbanen.
Hotellet sørger for at der er badekåber til hele familien samt strand/pool taske som kan bruges når vi går til/fra poolen incl. håndklæder. Der er tænkt på alt!

Et tip: Husk at Spar lukker tidligt og lørdagen og holder helt lukket om søndagen. Det samme gælder bageren.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Sigi & Albin

God service, god mad på restauranten, fin lejlighed, familievenligt, rent. I papirerne stod, at man skulle medbringe viskestykke, men der kunne godt tilføjes at man også skal medbringe opvaskesæbe, karklude, krydderier (der står ellers ofte en del tilbage fra tidligere lejere), opvaskebørste etc.

Læs mere

Fantastisk gæstfrihed

Vi blev modtaget på en rigtig skøn måde, og følte den varme gæstfrihed under hele vores ophold. Værterne gav et udtryk for at gøre vores ophold så behageligt som muligt, uden at det virkede for påtrængt.

Læs mere

Skøn ferie i bjergene

Sigi og Albin er et utrolig hyggeligt sted med et meget imødekommende og venligt personale.
Inkluderet i prisen er et brixen kort, hvilket bla giver mulighed for en daglig gratis tur med den nærliggende lift.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Sigi & Albin

Dejligt hotel, velholdt og fine faciliteter. Fin lejlighed med to balkoner.
Skønt område.

Læs mere
 
search map