Anmeldelser af Hotel Temlhof

Velkommen til Hotel Temlhof
 
Hotel Temlhof er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Temlhof er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bressanone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Temlhof

Læs personlige anmeldelser af Hotel Temlhof som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Temlhof. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God beliggenhed

Vi havde en super ferie på Hotel Temlhof. Det tager 10 at gå ned i byen, go det gjorde vi flere gange om dagen. Man kan også spise på hotellet. Maden i restauranten var overraskende god. Deres morgenmadsbuffet var også ganske god, men massere at vælge i mellem. Vi var der i uge 30, og der var ikke så mange gæster. Dem der var der, var pensionister de fleste. Poolen var ganske god, og vi havde den for det meste for os selv. Værelset udemærket - ikke noget særligt. Der manglede måske lidt betjening om eftermiddagen, hvis man ville have en kop kaffe eller en øl. Man skulle lede lidt for at finde nogle til at betjene en. Selve Bressanone/Brixen var vi ret begejstret for. Massere at butikker og restauranter, og ikke alt for mange turister. På hotellet får man et "Brixen-kort" som giver gratis adgang til stort badeland samt busser og skilifte. Ikke ret langt derfra ligger Plose, som er et stort bjerg med massere af forskellige vandreruter, for alle niveauer, og med den smukkeste udsigt til Dolomitterne. Helt klart et besøg værd!

Bressanone som feriedestination

Hotel Temlhof
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Temlhof
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map