Hotel i Bressanone i Sydtyrol

Hotel Temlhof

Velkommen til Hotel Temlhof Vidunderlgt bjergrigt område, Bressanone fungerer hele året Skibakkerne er lige udenfor byen After ski hygge i "stuben" Eksempel på værelse Eksempel på værelse Eksempel på værelse Eksempel på værelse Efterårshygge på terassen
 
Hotel Temlhof er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Temlhof er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bressanone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En by rig på stemning, kultur og historie

De små Middelalder-gyder, torvene og den storslåede, kulturelle arv, som er repræsenteret af eksempelvis Duomo’en og kirken, er tavse vidner om den rige fortid, som tilhørte biskopperne i byen Bressanone/Brixen. I løbet af din slentretur under Laubens arkader i centrum, mærker du den historiske stemning, samtidig med, at her hersker en moderne Middelhavs-atmosfære. Du bor kun 559 meter over havets overflade, så det er nok ikke det første sted, du overvejer at holde en skiferie. Her er dog masser af muligheder for folk, der holder af at være aktive både vinter og sommer, og ikke mindst for dig, der også er til rig gastronomi og kultur. Ud over at stå på ski, kan du vandre og cykle i det smukke landskab.

Skøn udsigt over dalen og Bressanone by

Hotel Temlhof ligger ca. 1 km. fra byen på et plateau, der giver en fantastisk panoramaudsigt over byen og dalen. I byen finder du stoppestedet, hvorfra du kan tage bussen til skipisterne. Hotellet byder på en perfekt harmoni mellem natur, stilhed og den livlige travlhed i byen tæt ved. Du kommer ikke til at kede dig, for i Bressanone by kan du vælge mellem masser af butikker, barer og restauranter.

Læs mere om Hotel Temlhof

Pool både indendørs og udendørs

På selve hotellet kan du også nemt få tiden til at gå på en særdeles komfortabel måde, for her finder du både sauna, indendørs pool samt en udendørs pool i haven, der kan bruges om sommeren. Den udendørs pool har en dejlig udsigt over dalen og byen. Det gælder i øvrigt også for den tilknyttede terrasse, som har parasoller og liggestole. Når vejret er til det, kan du nyde din morgenmad udenfor, mens du indånder den friske Alpeluft. Baren sikrer, at du ikke behøver at løbe tør for forfriskninger om eftermiddagen. Den kan også servere din espresso om morgenen. Hotellet tilbyder skiskabe og Wi-Fi for et lille, ekstra gebyr.

Enkle værelser i Alpe-stil

Hotel Temlhof har 48 værelser, fælles er at de er enkelte og typiske for området, i forskellige Alpe-stilarter og størrelser. Alle værelser har skrivebord, pengeboks, satellit-tv og privat badeværelse. Nogle værelser har balkon med udsigt over parken, byen eller bjergene.

Skjul teksten
 
 
search map