Hotel i Bressanone i Sydtyrol

Hotel Temlhof

Velkommen til Hotel Temlhof Vidunderlgt bjergrigt område, Bressanone fungerer hele året Skibakkerne er lige udenfor byen After ski hygge i "stuben" Eksempel på værelse Eksempel på værelse Eksempel på værelse Eksempel på værelse Efterårshygge på terassen
 
Hotel Temlhof er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Temlhof er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bressanone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En by rig på stemning, kultur og historie

De små Middelalder-gyder, torvene og den storslåede, kulturelle arv, som er repræsenteret af eksempelvis Duomo’en og kirken, er tavse vidner om den rige fortid, som tilhørte biskopperne i byen Bressanone/Brixen. I løbet af din slentretur under Laubens arkader i centrum, mærker du den historiske stemning, samtidig med, at her hersker en moderne Middelhavs-atmosfære. Du bor kun 559 meter over havets overflade, så det er nok ikke det første sted, du overvejer at holde en skiferie. Her er dog masser af muligheder for folk, der holder af at være aktive både vinter og sommer, og ikke mindst for dig, der også er til rig gastronomi og kultur. Ud over at stå på ski, kan du vandre og cykle i det smukke landskab.

Skøn udsigt over dalen og Bressanone by

Hotel Temlhof ligger ca. 1 km. fra byen på et plateau, der giver en fantastisk panoramaudsigt over byen og dalen. I byen finder du stoppestedet, hvorfra du kan tage bussen til skipisterne. Hotellet byder på en perfekt harmoni mellem natur, stilhed og den livlige travlhed i byen tæt ved. Du kommer ikke til at kede dig, for i Bressanone by kan du vælge mellem masser af butikker, barer og restauranter.

Læs mere om Hotel Temlhof

Pool både indendørs og udendørs

På selve hotellet kan du også nemt få tiden til at gå på en særdeles komfortabel måde, for her finder du både sauna, indendørs pool samt en udendørs pool i haven, der kan bruges om sommeren. Den udendørs pool har en dejlig udsigt over dalen og byen. Det gælder i øvrigt også for den tilknyttede terrasse, som har parasoller og liggestole. Når vejret er til det, kan du nyde din morgenmad udenfor, mens du indånder den friske Alpeluft. Baren sikrer, at du ikke behøver at løbe tør for forfriskninger om eftermiddagen. Den kan også servere din espresso om morgenen. Hotellet tilbyder skiskabe og Wi-Fi for et lille, ekstra gebyr.

Enkle værelser i Alpe-stil

Hotel Temlhof har 48 værelser, fælles er at de er enkelte og typiske for området, i forskellige Alpe-stilarter og størrelser. Alle værelser har skrivebord, pengeboks, satellit-tv og privat badeværelse. Nogle værelser har balkon med udsigt over parken, byen eller bjergene.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Temlhof

Læs personlige anmeldelser af Hotel Temlhof som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Temlhof. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God beliggenhed

Vi havde en super ferie på Hotel Temlhof. Det tager 10 at gå ned i byen, go det gjorde vi flere gange om dagen. Man kan også spise på hotellet. Maden i restauranten var overraskende god. Deres morgenmadsbuffet var også ganske god, men massere at vælge i mellem. Vi var der i uge 30, og der var ikke så mange gæster. Dem der var der, var pensionister de fleste. Poolen var ganske god, og vi havde den for det meste for os selv. Værelset udemærket - ikke noget særligt. Der manglede måske lidt betjening om eftermiddagen, hvis man ville have en kop kaffe eller en øl. Man skulle lede lidt for at finde nogle til at betjene en. Selve Bressanone/Brixen var vi ret begejstret for. Massere at butikker og restauranter, og ikke alt for mange turister. På hotellet får man et "Brixen-kort" som giver gratis adgang til stort badeland samt busser og skilifte. Ikke ret langt derfra ligger Plose, som er et stort bjerg med massere af forskellige vandreruter, for alle niveauer, og med den smukkeste udsigt til Dolomitterne. Helt klart et besøg værd!

Læs mere
 
search map