Hotel i Bressanone i Sydtyrol

Hotel Gasserhof

Kirken i landsbyen Sant'Andrea
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her vil du have en fornemmelse af at få lidt af det hele: Med wellness-område, en velplejet have med liggestole, swimmingpool og et spisested, der som regel har åbent både til frokost og til aften, gør Gasserhof meget for, at du skal føle dig forkælet.

Panoramisk position mellem by og bjergtop

Hotel Gasserhof ligger i landsbyen Sant'Andrea ca. 7 km fra Bressanone nede i dalen og blot ca. 1 km fra kabelbanen Plose, som tager dig med helt op til Valcroce (2.050 m.o.h.), hvor der er endnu mere panorama, restaurant og et hav (eller bjerg!) af vandreruter. Der går bus ned til Bressanone ca. en gang i timen, hvis du ikke ønsker at tage bilen. Landsbyen Sant'Andrea ligger i forvejen meget panoramisk. Slentr fx hen til kirken (ca. 100 m), hvorfra Dolomitterne synes at ligge for dine fødder. Sant'Andrea er lille og hyggelig, men har ikke desto mindre både et EuroSpar-supermarked, bager, posthus, bank og både pizzeria og et spisested derudover. Ønsker I at vandre uden at skulle tage bilen eller at skulle tage kabelbanen op til Valcroce, så udgår der faktisk en vandrerute (nr. 2) fra landsbyen Sant'Andrea.

Læs mere om Hotel Gasserhof

Restaurant og vinkælder

Hotellets egen restaurant er indrettet i klassisk tyrolerstil. Restauranten er normalt åbent både til frokost og til aften - og besøges flittigt af lokalbefolkningen. Stemningen er god og maden har et touch af det lokale køkken med retter fra Dolomitterne og Sydtyrol. I forbindelse med restauranten findes en bar og en vinkælder med et bredt udvalg af lokale og nationale vine.

Spa og skøn have med pool midt i bjergene

Ud over poolen i den flotte have er der andre vandelementer på Hotel Gasserhof. I wellness-afdelingen kan du gøre noget godt for dig selv i både tyrkisk bad, sauna og jacuzzi. Du kan også vælge at få forbrændingen i vejret i deres fitness-afdeling. Der er tilmed en slags fitness til børnene, nemlig en legeplads. På hotellet er der desuden reception, lobby og elevator. Bilen kan du parkere på den gratis parkeringsplads - eller betale et lille tillæg, hvis du gerne vil have den i garage. Bemærk, at der i nærheden af hotellet ligger en landsbyskole, som er ved at bygge lidt om.

Værelserne på Hotel Gasserhof

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map