Anmeldelser af Residence Villa Nicole

 
Residence Villa Nicole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Nicole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Villa Nicole

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Nicole som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Nicole. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Elisabeth og rejsefæller fra Aalestrup boede på Residence Villa Nicole i Arco fra d. 13. til d. 20. september 2008.

Vi har haft en rigtig dejlig uge i Arco.
Villa Nicole var et rigtig dejligt sted, som levede fuldt ud op til vore forventninger.
Den eneste ting var, at der kun var kaffemaskine i en af de 3 lejligheder vi havde lejet, men vi havde kun brug for en så det var fint nok for os.
Det var også fint at i de 2 lejligheder, nr. 403 og 404, hvor der hvert sted boede 4 personer, var der soveværelse med dobbeltseng + opredning til 2 i stuen.
I nr. 402, hvor vi boede 3 personer, var der soveværelse, værelse med 2 køjesenge + en stor stue, hvor vi allesammen kunne sidde sammen og hygge os, vi var 11 personer af sted.
Arco er den skønneste gamle by, og hele området er bare så smukt.
En ekstra oplevelse for os var, at vi med hjælp af lokalhistorisk arkiv i Arco, fandt det hus, hvor min mor har været tjenestepige hos en dansk præst ved den lille evangeliske kirke i 1913-14.
Og en særlig oplevelse for mig at gå rundt i den gamle by og op til den gamle borg, som ligger højt over byen, og vide at min mor, som for længst er død, har gået der for snart 100 år siden.
I byen er der mange gode spisesteder, og Villa Nicole ligger meget centralt i byen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 12 voksne
Navn
Anders og familie fra Roskilde boede på Residence Villa Nicole i Arco fra d. 24. juni til d. 1. juli 2006.

Vi valgte Arco/Garda søen som vores feriemål af flere årsager. For det første fordi vi gerne ville besøge området og Italien og for det andet fordi der i Arco ligger en sprogskole, som vi samtidig ville benytte.
Selve Arco by og området omkring den nordlige del af Gardasøen var meget dejligt, og på det tidspunkt vi besøgte området var Arco ikke så overrendt af turister, hvilket set med vores øjne er et ekstra plus.

Residence Villa Nicole, som ligger i Arco, og hvor vi have booket en ferielejlighed var over den standard vi havde forventet til den pris. Det hele var nyt, rent og vi havde faktisk hele hotellet for os selv de første 4 dage. Samtidig lå hotellet meget centralt i byen. Hvis man komme med lidt ris omkring hotellet, så kunne det have været rart med arcondition/fan, specielt hvis man som os rammer en usædvanelig varm periode (mellem 35-40 grader hver dag).

Ellers kan vi kun sige, at hvis vi en anden gang vil rejse til Gardasøen, kunne vi sagtens finde på at tage til Arco igen og vores oplevelse med at booke igennem In-Italia har været 100 procent problemfrit.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map