Feriebolig i Arco ved Gardasøen

Residence Villa Nicole

 
Residence Villa Nicole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Nicole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Villa Nicole er en smuk, gammel bygning, beliggende i Arcos centrum, ca 3 km fra Gardasøen. Her bor du i rolige omgivelser ca. 150 meter fra nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder.

På Residence Villa Nicole er der reception og parkeringsplads. Bygningen er udstyret med elevator og adgang for gangsbesværede gæster.

Læs mere om Residence Villa Nicole

Residence Villa Nicole råder over 16 lejligheder fordelt på 3 etager. Lejlighederne er flot møbleret og råder alle over satellitfjernsyn, telefon og varmeanlæg (til de kolde årstider). Til fælles brug er der ligeledes internetpoint.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (nr. 102 / 103 / 201 / 203 / 204 / 205 / 302 / 303 / 304 / 401 / 403 / 404, fra stuen til tredje sal):
- lejlighederne består af stue med køkkenhjørne (med fire blus og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng - med undtagelse af lejlighed nr. 102 hvor der er to enkeltsenge - og badeværelse med toilet og bruser. De er placeret fra stueetagen til 3. sal.
Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (nr. 301, anden sal):
- denne lejlighed ligger på anden sal og består af stue med køkkenhjørne (med fire blus og køleskab), sovesofa til én person og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Som den eneste på stedet har denne lejligheden egen balkon.
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (nr. 402, tredje sal):
- denne lejlighed ligger på tredje sal og består af stue med køkkenhjørne (med fire blus og køleskab) og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map