Hotel i Arco ved Gardasøen

Hotel Everest

 
Hotel Everest er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Everest er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Everest ligger i rolige omgivelser ved Bolognano, uden for byen Arco. Hotellet vil passe fint til de rejsende, der går efter et billigt sted at sove og vil være på farten det mest af deres ferie.

I haven findes der pool og en lille legeplads for børn, men hverken udsigten eller omgivelserne vil være noget, man vil blive betaget af. I nærheden kan man vælge om man vil køre (eller cykle?) op ad skråningerne eller ned til Gardasøens nordlige strande. Indendørs finder man reception, internetpoint og lille fitnessrum samt sauna, hvis man nu skulle finde på at ville svede indendørs.

Læs mere om Hotel Everest

Hotellets restaurant hører ikke til de steder, hvor man får serveret gourmetmad, til gengæld kan man spise sig mæt, præcis som man vil gøre det i de italienske hjem. Til aftensmad kan man vælge mellem tre forskellige menuér og forsyne sig med lidt mere ved salat-buffeten. Morgenmaden serveres ligeledes som buffet.

Der er i alt 55 værelser, som er helt simple og mod en mindre merbetaling kan man få garanteret privat balkon. Værelserne råder endvidere over aircondition (tændt kun i sommermånederne), værdiboks, satellitfjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Bemærk, at de værelser, hvor der er mulighed for en ekstra opredning, kan kun benyttes af børn under 12 år.

Som gæst her får man meget for pengene men siden priserne er ret lave bør forventninger afstemmes med udgiften.

Skjul teksten
 
 
search map