Hotel i Andalo i Sydtyrol

Hotel Alpen

Hotel Alpen Fra restauranten på Hotel Alpen Fra restauranten på Hotel Alpen Eksempel på Tresengsværelse Eksempel på Firesengsværelse Hotel Alpen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Andalo ligger i Trento-provinsen ca. 1.030 meter over havet. Den er omgivet af bjerge og nationalparken Adamello-Brenta. Byens historiske centrum er ikke så stort, men der er bank, apotek, madbutikker, pizzeria og et par restauranter, som du kan vælge imellem.

Du kan tage på dejlige udflugter

Hotellet er et godt udgangspunkt, ikke bare til det byen har at tilbyde, men også når det kommer til at tage på opdagelse i omegnen og i Dolomitterne. I byen er der nemlig et liftsystem, Paganella 2001, som tager dig op i højderne omkring byen. De fleste som kommer her på sommerferie, er her for at vandre, cykle, klatre og nyde den skønne natur. Om vinteren er Andalo et populært skiområde, for du har liftsystemet lige uden for døren, 50 km pister, 38 km til Trentino og 79 km eller lidt over en times kørsel til Gardasøen.

Læs mere om Hotel Alpen

Her er restaurant og indendørs pool

Hotellet som er enkelt og bygget i typisk alpestil tilbyder restaurant, som serverer lokale og traditionelle retter. På hotellet er der også et wellnesscenter, hvor du har indendørs pool, badstue og motionsrum. Her kan du bestille massage og forskellige krops- og ansigtsbehandlinger. Badekåbe kan du leje på stedet, hvis du ønsker. Der er internet, som betales på stedet. Poolen er åben mellem kl. 9-12 og 15-19.

Værelser for op til fire personer

Der er i alt 108 værelser, og du kan vælge værelser fra 1 op til 4 personer. Værelserne er enkle men komfortable, og har alle TV, værdiboks, badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. De fleste værelser har balkon, men det kan vi ikke garantere.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map