Tag på skiferie i ferielejlighed eller hotel i Alba Di Canazei

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alba er en lille by i Val di Fassa og er en del af det skiområde, som generelt omtales som Canazei. De 3 byer i dette område er Campitello, Canazei og så Alba, og de ligger alle indenfor 4,3 km. Det tager kun omkring 6 min. at køre fra Alba til Campitello, og undervejs passerer man Canazei.

Byen er både populær som sommer- og vinterdestination pga. den smukke beliggenhed, og i praksis er Alba en lang samling huse, og domineret af gasthofs (vi er jo i Sydtyrol) og hoteller langs hovedvejen. Byen er gearet til et stort rykind om vinteren, og generelt fungerer både lifte, busser og andet offentligt ret godt her. Fra Alba er der kun 1,5km med skibus til det enorme skiområde Dolomiti Superski, hvor man finder udfordringer af enhver art.

Kort over Alba di Canazei i Sydtyrol

Klik på kortet herunder og se hvad vi kan tilbyde, når du skal på skiferie i Alba ved Canazei. Du kan scrolle og derved zoome ind og ud på kortet og se seværdigheder og ferieboliger, og danne dig et indtryk af områdets beliggenhed.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Skiområderne

Alle 3 områder har deres egen hovedlift og skiområde, og Alba er også for nylig blevet forbundet med Campitello og Canazei i terrænet. Det lokale skiområde ved Alba og Pozza hedder Ciampac, og når helt op i 2.800m højde. Det er ideelt til mindre øvede og nybegyndere. Alba skiområdet ligger højt og er dermed snesikkert, men er ikke så svært et område. Fra Alba er der forbindelse til Sella Ronda, som er en populær rundtur rundt om Sella-massivet, der inkluderer 26 kilometers skiløb og 14 kilometer i lifte.

Transport

Der er gratis skibusser til Canazei, inkluderet i liftkortet, og turen tager få minutter, og så er der tilmed adgang til området Belvedere ved Canazei. Skibusserne kører til og fra Alba konstant i de lyse timer, så det er bare at stille sig og vente.

Nærmeste lufthavn er Bolzano, men de fleste vælger at flyve ind til Innsbruck og så selv køre de sidste knap 150km frem til Alba. Et andet alternativ er Venedigs lufthavne, enten Marco Polo (175km) eller Treviso (150km). Vælger man at køre selv, er der ca. 1.300km fra Danmark til Alba, som ligger i den allernordligste del af Italien.

Læs mere om Alba di Canazei

Bylivet i Alba

Der findes et fint udvalg af både forretninger, barer og restauranter i selve Alba, ligesom der findes skøjtehal. Der er knap så hektisk her, sammenlignet med Canazei, men meget hyggeligt og der er rigtig mange, som hvert år vender tilbage til Alba af netop denne grund. Vil man have "lidt mere af det hele" er det bare om at rykke ind til Canazei.

En lille smuttur på 30km bringer jer desuden til Bressanone, som er en hyggelig by, der ikke er lige så turistpræget, og hvor man kan mærke den særlige stemning i dette grænseland mellem Østrig og Italien. Desuden er Ortisei også et besøg værd, hvis man vil opleve en ægte tyrolerlandsby.

Læs også mere om

Skiferie i Canazei
Skiferie i Italien
Skiferie i Cervinia
Ferie i Dolomitterne

Skjul teksten
 
 

Populært i Sydtyrol

search map