Ferievilla til hele familien? Lej en villa på Sicilien

Villa Brezza di Mare i Nebrodi Bjergene
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

Udvalgte ferievillaer på Sicilien:

Lej en villa på Siclien

Ved at leje din egen villa, får man totalt privatliv og stor fleksibilitet. Tit ligger villaen perfekt placeret i forhold til en lille by og med kort afstand til adskillige spændende udflugtsmål. På Sicilien ligger flere af vores villaer kun nogle få kilometer fra den nærmeste by hvilket betyder at indkøbsmuligheder og restauranter aldrig er langt væk.

Sicilien er Middelhavets største ø, og er domineret af den kendte vulkan Etna, som tårner sig op i over 3kms højde på den østlige del af øen. Det smalle og strømfyldte Messina-stræde adskiller Sicilien fra fastlandet, og her i landets sydligste region flyder livet i et andet tempo end i det tætbefolkede nord. Som feriedestination er Sicilien populært pga. de dramatiske landskaber og den frodige natur, som giver friske råvarer på bordet året rundt.

Hos In-Italia er vi specialister i ferievillaer på Sicilien, og vi udlejer året rundt til større selskaber, virksomheder, store familiesammenkomster og meget andet. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så ring og tal med en af vores meget kompetente ferierådgivere, så vi kan finde den helt rigtige villa til jer.

>>> Se også øvrige feriehuse, ferieboliger og hoteller på Sicilien her

 
search map