Hotel i Tripi på Sicilien

Hotel La Rosa dei Venti

 
Hotel La Rosa dei Venti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Rosa dei Venti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tripi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vil man bo med flot udsigt over havet og de Æoliske Øer, så ligger Hotel Rosa dei Venti ugeneret af gadestøj i det lille bysamfund Campogrande, som befinder sig mellem Tripi (6 km) og strandene langs nordkysten (ca. 7,5 km). I selve Campogrande finder man ikke meget andet ud over selve hotellet: der er dog et pizzeria, en café, et konditori og få andre butikker.

Den pompøse indretning, som man bliver mødt af, når man træder ind af døren, er noget af det mest autentiske på disse kanter og forsøget på at skabe et yderst elegant miljø kommer til at virke lidt kitchet, når man kommer med friske øjne udefra. Trods dette særpræg er stemningen på hotellet meget behageligt og familiær takket være Danieles (direktøren) tilstedeværelse, der virkelig sørger for, at man føler sig godt tilpas. Man spiser godt på hotellets restaurant, hvor der serveres frisk fanget fisk, godt kød fra de bagvedliggende bjerge og de friske grøntsager fra øen. Man dækker sjældent op udendørs, man det gøres gerne, hvis man beder om det, og dette gælder også morgenmad, som består af såvel de typiske søde sager såvel som ost, brød, pålæg, osv. som er mere efterspurgt af det nordeuropæiske publikum.

Læs mere om Hotel La Rosa dei Venti

Hotel Rosa dei Venti blev bygget i 1995 omkring det selskabslokale, som mange par har holdt bryllupsfest i gennem årene. Bryllupsfester og andre arrangementer holdes her endnu - og det er vist madens kvalitet, der spiller hovedrolle for at vælge dette sted - men lydisolering af værelserne og de rummelige forhold sikrer dog, at man roligt kan sove på ethvert tidspunkt af døgnet. Det eneste man ikke rigtig kan nyde i tilfælde af bryllup er svømmebassinet - hvor brudeparret plejer at blive modtaget for at lade sig fotografere. Men nu er det heller ikke hver dag, at der holdes et bryllup.

Hotellet og værelserne blev helt renoveret i 2010/11. I hall'en er der reception og bar samt indgang til spisesalen i stuetagen. På første sal er der endnu en spisesal og nogle af værelserne. På de øvrige etager er der kun hotelværelser og udsigten mod havet bliver bedre og bedre jo højere man kommer op - desværre får man også udsigt over et par bygninger under konstruktion, der ligger til venstre for haven og svømmebassin og som er et godt eksempel på den locale stile siciliano non finito, som Daniel kalder det og som kan oversættes til "ikke færdigbygget siciliansk byggestil".

De værelser, som in-italia har valgt at formidle blandt hotellets 22 værelser, har alle parquet-gulve, havudsigt og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Værelserne er endvidere indrettede med aircondition, minibar, fiernsyn og internetopkobling. Nogle af værelserne har balkon og det kan fås til en lidt dyrere pris. Værelserne er godkendt op til 4 gæster, men vi må indrømme, at pladsen bliver trang og at den fjerde seng kommer til at stå i vejen for udgang til balkon, hvis man vælger at være så mange på et værelse.

Hotellet tilbyder gratis shuttlebus til stranden og stationen i Falcone nede ved vandet. Det er en fin service at benytte sig af, så længe man kommer hertil i bil, da man ellers er alt for afhængig af hotellets køretider for at komme rundt til de ellers mange udflugter der er til rådighed i området - vi kan især anbefale Montalbano Elicona, Novara di Sicilia, Etna vulkan, Milazzo, Tindari og de Æoliske Øer.

Skjul teksten
 
 
search map