Villa i Trapani

Villa Diva

 
Villa Diva er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Diva er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trapani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rejs til Trapani på den eksotiske ø Sicilien og nyd din Middelhavsferie i en villa med panoramaudsigt mellem havens palmer ca. 5 km fra havet og byen og knap 10 km til lufthavnen. Her kan du opretholde din aktive livsstil takket være de mange aktiviteter, som er tilgængelige på stedet - kun for dig! Træningsstudio, tennisbane, billiard - her er afstanden mellem sport og afslapning kort, noget som passer perfekt til familieferier.

Store udeområder og åben himmel

Åbn dørene til Villa Diva og gå op opdagelse i et familiehus designet til hverdagen med god plads og komfort. Her kan alle finde sit eget rolige hjørne og trække sig tilbage, mens de der vil, kan udfordre mælkesyren i træningsrummet efter behov. Den enorme have er udsmykket med græs, palmer og kaktus, og herfra den kan du se havet smelte sammen med den høje sicilianske himmel i horisonten. Beliggenheden gør, at alt virker større end det egentligt er. For der er faktisk kun 5 km til havet. Samtidig kan du vælge at nyde privatlivet i egen pool. Den bønneformede pool i haven virker mere som et gadekær end som en swimmingpool og er omgivet af en smuk terrasse møbleret med solsenge og parasoller. Der er også grill i haven.

Læs mere om Villa Diva

Herlige og aktive feriedage

Når du bor i Villa Diva er det vanskeligt at kede sig, hvad enten du er en aktiv sjæl eller mere glad for hyggelige timer med en god bog. Med et træningsstudio med alt fra løbebånd til styrketræningsudstyr har du alt det udstyr, du behøver for at holde dig i form. Dertil lægges en privat tennisbane med bad og natbelysning, noget som for øvrigt også gælder poolen, samt store udeområder hvor man kan sole sig, spille boldspil eller dyrke yoga, så her kan man finde på noget for alle, der vil med. Ejendommen er ikke indhegnet, men omgivet af en mur og en hæk. Du er i et beboelsesområde i bakkerne bag Trapani.

Hjemlig villa

Du vil snart lægge mærke til villaens hjemlige præg, som skyldes de små genstande og familiebillederne af ejerne - deres ihærdige interesse for at få dig til at føle dig godt tilpas giver en hjemlig følelse. Villa Diva giver dig en afslappet base for din sicilianske ferie og tilbyder en personlig indretning med elegance og tradition. Køkkenet og dets farverige keramiske fliser, stenvægge i stuen, tallerkener, de antikke møbler og de synlige bjælker, vidner om de rustikke, sicilianske traditioner, mens malerierne, tæpper, gardiner, smedejernstrapper og dekorative elementer giver huset et varmt og personligt præg.

Villa Diva med 11 sovepladser
Villa Diva er ca 300 m2 som er fordelt på to etager med aircondition og Wi-Fi.
I første etage finder du fire dobbelte soveværelser, hvor tre har eget badeværelse. Alle værelserne har udsigt over haven og poolen. Der er endnu et badeværelse i stueetagen samt et træningsstudio. Ellers har du i stueetagen en opholdsstue med et rustikt og farverigt køkken, en tv-stue, et læsehjørne og et billiardrum. Køkkenet er udstyret med ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, gaskomfur og køleskab. På første etage finder du et åbent repos, derefter en stue, et dobbeltværelse, et enkeltværelse og et badeværelse med badekar. Du har desuden privat parkeringsplads og babyfaciliteter.

Skjul teksten
 
 
search map