Rejser til Trapani

Det er bl.a. den unikke beliggenhed, som går en rejse til Trapani til noget særligt.
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bestil en pakkerejse til Trapani med rejsegaranti

Rejs med In-Italia på en pakkerejse til Trapani på vestkysten af Sicilien, hvor du får det bedste af Middelhavet og ægte siciliansk byliv. Her bor ca. 70.000 sicilianere i en klassisk havneby, som har beholdt sin strategiske betydning, ikke mindst i forbindelse med lufthavnen, som efterhånden har vokset sig til en ganske betydelig position. En pakkerejser til Trapani består af flybillet med rutefly, samt indkvartering i form af enten hotel, ferielejlighed eller feriehus/villa - og med mulighed for at supplere med billeje i samme pakke.

Populært ved Trapani

Kort over Trapani og Sicilien

Giv dig tid til at lære området omkring Trapani at kende inden du rejser. Klik på kortet herunder og zoom ind på ferieboliger, udflugtsmål, byer og naturparker i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Med fly fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg til Trapani

Vi har sammensat en søgemaskine, som giver dig direkte adgang til flysæder fra alle rutefly - også lavprisselskaberne - så du kan sammensætte en rejse til Trapani, hvor du kombinerer det bedste af begge verdener: Nettets billigste flybilletter, direkte booking af ferieboliger, og sikkerheden fra Rejsegarantien. Du kan vælge mellem afgange fra både København, Aalborg, Billund og Hamborg for maksimalt udbud og fleksibilitet.

Lej en bil i Trapani

Vi anbefaler på det kraftigste, at du i samme ombæring lejer en bil og inkluderer den i din pakkerejse. Fra Trapani kan du selv begive dig ud i den utrolige, sicilianske geografi, og besøge byer som Palermo, Catania og Siragusa, eller lege vulkanolog for en dag på Etna. Samtidig får du mulighed for at besøge afsides, gudesmukke strande langt fra alfarvej. Når du booker din rejse til Trapani her på siden, får du automatisk tilbudt at leje en bil i lufthavnen ved ankomst.

Mere information til din rejse til Trapani

Trapani ligger på et lavtliggende forbjerg, der strækker sig ud i Middelhavet på den nordvestlige del af Sicilien. Med sine omkring 70.000 indbyggere er det den ottende-største by på Sicilien.

Byen var oprindeligt grundlagt af de sagnomspundne elymere, om hvem man ikke ved ret meget andet, end at de var én af tre folkegrupper, som ifølge den græske historiker Thukydid beboede den vestlige del af Sicilien - herunder datidens Trapani -  inden fønikerne vandt herredømmet over den i 260 f.Kr. Små tyve år senere blev den dog erobret af romerne, der besejrede kartaginienserne i Slaget ved De Ægadiske Øer under den første puniske krig. Senere kom byen under vandalernes, østgoternes, byzantinerne, maurernes og normannernes herredømme.

I dag er byen mest kendt for dens fiskerihavn og dens gode sejl-forbindelser til De Ægæiske Øer, samt byens lufthavn, Trapani-Birgi lufthavn, der er én af kun tre lufthavne på hele Sicilien.

Byens historiske bycentrum har dog en charmerende og autentisk stemning, som byder på en række smukke bygninger fra middelalderen og en række barokpalæer, selvom store dele af den historiske del af byen blev ødelagt af de allieredes bombardementer under Anden Verdenskrig.

Blandt byens største seværdigheder er basilicaen af Maria Santissima Annunziata - også kaldt “Madonnaen af Trapani” - der blev bygget af Karmeliterordenen i begyndelsen af 1100-tallet. Inden i kirken er der en statue af Madonnaen af Trapani i fuld menneskestørrelse og i det tilhørende Karlemeliter-kloster finder du ét af Siciliens mest betydningsfulde kunstmuseer, Agostino Pepoli. Museet indeholder blandt andet værker af den berømte renæssance-maler Tizian, renæssance-skulptøren Antonello Gagini og den autodidakte maler Giacomo Balla, der var én af futurismens grundlæggere og var med til at udforme det futuristiske manifest i 1910.

Byen er også et godt udgangspunkt for udflugter til naturreservatet Lo Zingaro, øens hovedstad Palermo, den smukke fisker- og ferieby Cefalù - eller til Nebrodibjergene på nordkysten.

>> Få mere information til en ferie i Trapani her

 
search map