Anmeldelser af Hotel Crystal

Hotel Crystal
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Crystal

Læs personlige anmeldelser af Hotel Crystal som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Crystal. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Helt okay overnatning med fuld morgenmad

Helt okay for en overnatning, som nu var tilfældet. Hvis vi starter med det negative lugtede det lidt af røg, når jeg kom ind i rummet og aircondition laver en del støj, når man tænder den. Når den var oppe og kører ved lavere omdrejninger forstyrrede den ikke længere, og man tænkte ikke længere på røgduften. Badeværelset var stort og alt følte ellers rent og frisk. Personalet var mere sagligt end personligt. WiFi inkluderet.

Morgenmaden var usædvanlig komplet med alt fra bacon, æg, pølser, etc. til frisk frugt og diverse juice (uden ekstra sukker ...). Men selv søde sager var der rigeligt af, som er passende for et sydeuropæisk morgenbord.

Beliggenhed lige i centrum har sine fordele og ulemper. Lidt trafikstøj kan forstyrre den følsomme; Til gengæld er man tæt på barer og restauranter for en drink eller middag.

Hotel Crystal
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Crystal
Enkeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Tonnara Trabia

Trabia, Sicilien

Baglio Oneto Resort

Marsala, Sicilien

Cefalù Sea Palace

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Domus Mariae

Castellammare del Golfo, Sicilien

Masseria degli Ulivi

Noto, Sicilien

Terrazza Sofia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map