Hotel i Trapani

Hotel Crystal

 
Hotel Crystal er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Crystal er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trapani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette moderne 4-stjernede hotel ligger centralt i Trapani nær togstationen. I kort gåafstand fra hotellet finder man den gamle bydel med et fint udbud af restauranter, butikker og andre fornøjelser.

God placering

Derudover ligger hotellet nær havnen, hvorfor man kan sejle til de skønne nærliggende øer i Egadi-øgruppen, som fx Favignana. Naturreservatet Lo Zingaro ligger i bekvem køreafstand herfra, hvilket også gælder byerne Erice, San Vito lo Capo og Castellammare del Golfo - der alle er værd et besøg. Trapanis lufthavn ligger blot 17 km væk.

Læs mere om Hotel Crystal

Faciliteter en masse

Hotellet har reception, morgenmadssal, american bar, konferencecenter med et auditorium og et møderum med 160 pladser samt garage. Rummene er rummelige, bekvemme og udstyrede med satellit-TV, trådløst internet og aircondition. WiFi'en er også at finde på hotellets fællesaresler.

Læs om værelserne på Hotel Crystal

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Crystal

Læs personlige anmeldelser af Hotel Crystal som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Crystal. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Crystal

Bedømmelse af Hotel Crystal

Personalet på hotellet var meget serviceorienteret. Morgenmaden var rigtig god.

Jeg benyttede hotellets eksterne tøjvask service. Det tog 4 dage før jeg fik mit tøj tilbage. Og det var ret dyrt.

Læs mere

Helt okay overnatning med fuld morgenmad

Helt okay for en overnatning, som nu var tilfældet. Hvis vi starter med det negative lugtede det lidt af røg, når jeg kom ind i rummet og aircondition laver en del støj, når man tænder den. Når den var oppe og kører ved lavere omdrejninger forstyrrede den ikke længere, og man tænkte ikke længere på røgduften. Badeværelset var stort og alt følte ellers rent og frisk. Personalet var mere sagligt end personligt. WiFi inkluderet.

Morgenmaden var usædvanlig komplet med alt fra bacon, æg, pølser, etc. til frisk frugt og diverse juice (uden ekstra sukker ...). Men selv søde sager var der rigeligt af, som er passende for et sydeuropæisk morgenbord.

Beliggenhed lige i centrum har sine fordele og ulemper. Lidt trafikstøj kan forstyrre den følsomme; Til gengæld er man tæt på barer og restauranter for en drink eller middag.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Crystal

Læs mere
 
search map