Anmeldelser af Duca di Castelmonte

 
Duca di Castelmonte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Duca di Castelmonte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trapani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Duca di Castelmonte

Læs personlige anmeldelser af Duca di Castelmonte som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Duca di Castelmonte. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lasse og familie fra Gistrup boede på Duca di Castelmonte i Trapani fra d. 8. til d. 12. juli 2010.

Kun godt at sige om Duca di Castelmonte - NB! Der er morgenmad med i prisen! Når I skriver 'restaurant' bør I måske tilføje, at der dels serveres morgenmad (inkluderet), dels er mulighed for at melde sig til det fælles aftenbord (hvor man sidder samlet på bestemt tidspunkt) med spændende retter og landvin til en rimelig pris. Der er ikke tale om restaurant i ordets sædvanlige betydning, men det gør heller ikke noget!

TIP til Segesta: I stedet for at gå ind i selve templet, valgte vi en vandretur i bjergene omkring det - inspireret af den lile bog 'Landscapes of Sicily' af Peter Amann (indeholder en række forslag til bil- og vandreture rundt på øen). Her ser man templet fra forskellige vinkler og højder, omgivet af skov og vinmarker - og det er virkelig fascinerende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 

Lignende boliger

Baglio Oneto Resort

Marsala, Sicilien

Il Vecchio Frantoio

Scillato, Sicilien

Agriturismo Casale Romano

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Populært på Sicilien

search map