Agriturismo i Trapani

Duca di Castelmonte

 
Duca di Castelmonte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Duca di Castelmonte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trapani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Duca di Castelmonte ligger på landet ca. 5 km fra Trapanis centrum og under 1 km fra Paceco, en ganske lille ubetydelig by, hvor der dog er indkøbsmuligheder og caféer.

Stærke traditioner

Gården er en typisk siciliansk baglio, hvor ejerne, familien Curatolo, har boet i flere generationer. Alle de tre søskende, som ejer gården, bor her. Her er de alle tre født og opvokset og her nyder de stadig deres tilværelse lige uden for storbyen Trapani. Rundt om huset er der 8 hektar jord med appelsinplantage, olivenlund og køkkenhave. På stedet samarbejder man også med en lokal vingård, hvor der kan arrangeres rundvisning. Lige ved huset er der en dejlig have med århundrede gamle træer, kaktusser og et svømmebassin. Der er også en lille legeplads.

Læs mere om Duca di Castelmonte

God madkunst

I en af fløjene af den flotte baglio er der en god restaurant, hvor gæsterne kan nyde de traditionelle specialiteter fra dette hjørne af Sicilien, hvor den italienske madlavning har nydt godt af inspirationen fra de arabiske lande i Nordafrika. Det fungerer således at middagen (en fastsat menu) begynder ved 20.15/20.30-tiden, hvor alle gæster i restauranten så spiser sammen. I provinsen Trapani gik sømændene fra Tunesien og Libyen i land (det gør de endnu), og man finder på de fleste spisesteder cous-cous på menuen. Er man interesseret i madlavning, så kan man få lov her til at kigge på, hvad der foregår ude i køkkenet.

Ophold i lejligheder inkluderer morgenmad

På gården er der - ud over ejernes egne boliger og restauranten - 16 lejligheder til udlejning. Nogle ligger i hovedbygning, andre i annekserne rundtom på ejendommen. De fungerede tidligere som bondehuse, lagre og stalde, og er med tiden blevet restaureret. Lejlighederne er alle forskellige og enkelt indrettede og råder over aircondition. Ejerne har arbejdet de sidste år - med success - med at gøre indretning af ferielejlighederne lige så hyggelige som udendørsarealerne. Desuden er morgenmaden inkluderet i prisen - noget man normalt kun finder ved ophold på hotel/B&B og sjældent i forbindelse med leje af lejligheder.

Læs om lejlighederne på Duca di Castelmonte

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Duca di Castelmonte

Læs personlige anmeldelser af Duca di Castelmonte som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Duca di Castelmonte. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Duca di Castelmonte

Eksotisk sted med for mange myg

Stedet er meget smukt og eksotisk, og de ansatte er venlige.
Desværre var vore tre børnebørn under hele opholdet MEGET plagede af de mange (små) myg.

Pasta og pizza er i top, men resten af maden er ganske rustik - meget langt fra Carlas gourmetkøkken i Il Pozzo i Toscana, og så er det et problem med mindreårige børn, at der først kan spises efter kl. 20. Når det er sagt, var restauranterne hyggelige og morgenmaden god og rigelig.

Læs mere

Fantastisk! Maden - himmelsk!

Inspirerende bygnigner, vidunderlig mad, helt uforglemmelig aftensmad

Læs mere

Hyggeligt og anderledes

Opholdet på Duca di Castelmonte var specielt på den måde, at særlig spisningen var anderledes. Her spiste vi ved langbord med alle de andre gæster og fik serveret glimrende mad, som vi nok ikke selv ville have bestilt, hvis ikke det var 'arrangeret' sådan for os. Hyggeligt fællesområde, hyggelige lejligheder - lidt slidt og ikke så behageligt med lidt kratten om natten - hvad var det mon - og en hund der glammede, så vi ikke kunne sove en af nætterne. Men all in all en spændende og go oplevelse.

Læs mere

Dejligt sted, god mad, tur til øerne

Det er et rigtig fint sted, meget hyggeligt. Maden er også god, vi spiste hver dag på Duca de Castelmonte. Bådturen til øerne med badning undervejs kan anbefales!

Læs mere

Fantastisk rustikt og ægte

Vi var to voksne og tre børn, der boede 6 dage på Duca di Castelmonte. Vi var vilde med stedet, med de søde værter, langbordene og den gode mad om aftenen. Stedet har en helt speciel atmosfære med de gamle bygninger, værktøjet der hænger i hjørnerne og den gode restaurant, der fyldes med lokale gæster om aftenen. Vi tog på nogle gode udflugter i området til San Vito lo Capo, sejltur med værten til de Ægædiske øer mv. En stor oplevelse!

Læs mere

Super hyggeligt familiedrevet sted

Stedet levede klart op til vores forventninger - og mere til! Meget, meget hyggelig stemning, hvor man med det samme slapper af og føler sig velkommen. Vi havde en dejlig kølig og privat lejlighed med ugeneret terrasse: a stadda. Den kan anbefales. Hørte fra andre gæster, at deres udeareal absolut ikke var privat, og det kan være generende. Stedets personale var generelt gode til at tale engelsk og komme med gode råd til udflugter osv. Maden om aftenen var god, varieret og rigelig. God stemning om aftenen med mange lokale, der kom og spiste. Et rigtig hyggeligt sted, som vi klart kan anbefale til andre.

Læs mere
 
search map