Agriturismo i Trapani

Duca di Castelmonte

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Duca di Castelmonte ligger på landet ca. 5 km fra Trapanis centrum og under 1 km fra Paceco, en ganske lille ubetydelig by, hvor der dog er indkøbsmuligheder og caféer.

Stærke traditioner

Gården er en typisk siciliansk baglio, hvor ejerne, familien Curatolo, har boet i flere generationer. Alle de tre søskende, som ejer gården, bor her. Her er de alle tre født og opvokset og her nyder de stadig deres tilværelse lige uden for storbyen Trapani. Rundt om huset er der 8 hektar jord med appelsinplantage, olivenlund og køkkenhave. På stedet samarbejder man også med en lokal vingård, hvor der kan arrangeres rundvisning. Lige ved huset er der en dejlig have med århundrede gamle træer, kaktusser og et svømmebassin. Der er også en lille legeplads.

Læs mere om Duca di Castelmonte

God madkunst

I en af fløjene af den flotte baglio er der en god restaurant, hvor gæsterne kan nyde de traditionelle specialiteter fra dette hjørne af Sicilien, hvor den italienske madlavning har nydt godt af inspirationen fra de arabiske lande i Nordafrika. Det fungerer således at middagen (en fastsat menu) begynder ved 20.15/20.30-tiden, hvor alle gæster i restauranten så spiser sammen. I provinsen Trapani gik sømændene fra Tunesien og Libyen i land (det gør de endnu), og man finder på de fleste spisesteder cous-cous på menuen. Er man interesseret i madlavning, så kan man få lov her til at kigge på, hvad der foregår ude i køkkenet.

Ophold i lejligheder inkluderer morgenmad

På gården er der - ud over ejernes egne boliger og restauranten - 16 lejligheder til udlejning. Nogle ligger i hovedbygning, andre i annekserne rundtom på ejendommen. De fungerede tidligere som bondehuse, lagre og stalde, og er med tiden blevet restaureret. Lejlighederne er alle forskellige og enkelt indrettede og råder over aircondition. Ejerne har arbejdet de sidste år - med success - med at gøre indretning af ferielejlighederne lige så hyggelige som udendørsarealerne. Desuden er morgenmaden inkluderet i prisen - noget man normalt kun finder ved ophold på hotel/B&B og sjældent i forbindelse med leje af lejligheder.

Læs om lejlighederne på Duca di Castelmonte

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Baglio Oneto Resort

Marsala, Sicilien

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Anbefalinger til dig

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

Hotel Federico II

Castiglione di Sicilia

Caesar Palace

Giardini di Naxos

search map