Anmeldelser af Appartamenti Rosa dei Venti

 
Appartamenti Rosa dei Venti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Rosa dei Venti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trapani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Rosa dei Venti

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Rosa dei Venti som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Rosa dei Venti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekt overnatningslejlighed

Vi ankom ved midnat, vi havde bedt om transfer fra lufthavnen, og de ventede på os, da vi ankom. Transfer indgik i prisen, skulle bestilles. Vi skulle rejse videre tidligt næste morgen, men det var ikke noget problem, blev check-in blev ordnet, da vi ankom om natten, vi behøvede bare sætte nøglen i døren og forlade hotellet, check-in åbnede kl 9,00. Lejlighed fin, flasker med vand i køleren til os = godt.

Appartamenti Rosa dei Venti
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Rosa dei Venti
Toværelseslejlighed Ponente med 2+2 sovepladser (3. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Jesper og familie fra Vordingborg boede på Residence Rosa dei Venti i Trapani fra d. 1. til d. 2. april 2012. Der efter gik turen til Villa Sciare Modo i Scillichenti.

Tak, vi har haft en fin rejse til Sicilien og kan anbefale både Recidence Rosa dei Venti og Villa Sciare Modo. Der var særdeles pænt og rent begge steder, og værterne var venlige og imødekommende.
Residence dei Venti i Trapani ligger centralt i den gamle bydel, og Villa Sciare Modo har flot udsigt til Etna på den ene side og til havet på den anden. Villaen er omgivet af citronplantager. Den ligger i et autentisk område ved den lille by Scillichenti, langt fra de nærmeste turiststeder, hvilket giver mulighed for at opleve lokalsamfundet og den sicilianske befolknings hverdag tæt på. Vi kom i påsken udenfor turistsæsonen, havde hele villaen og dens have for os selv (men poolen var lukket) og mødte under vores 5 dages ophold ikke en eneste turist i området. I det lokale pizzaria overfor kirken er der næsten folkefest hver aften, personalet er ualmindeligt flinke og pizzaerne fortrinlige og billige. Villaen har fine parkeringsforhold og er afskærmet fra eventuelle ubudne gæster af port og stakit.
Der er rige muligheder for dagsudflugter fra stedet. Vi besøgte bl.a. Taormina (flot beliggenhed, men voldsomt turistpræget og ikke særlig autentisk - lidt en skuffelse, men det trak op, at vi mødte stjerneskuespilleren Monica Belucci), Siracusa (med en meget smuk gammel bydel, hvor alt ånder fred og idyl, og hvor der er masser af arkitektoniske perler og kulturrigdomme), Noto (en smuk barokby, hvor tiden næsten står stille), Morgantina (en græsk oldtidsby, som mest imponerer med sin smukke beliggenhed), Palazzo Romana ved Piazza Armerina (en romersk villa med smukke mosaikker. Desværre var hovedparten lukket pga. istandsættelser).
En tur rundt om Etna via Naxos, Francavilla, Randazzo, Maletto, Bronte, Adrano, Paterno og Misterbianco byder på den det ene skønne skue efter det andet, og vulkanens og det omgivende landskabs udseende ændrer sig hele vejen rundt. Flere steder danner lavaen nærmest skulpturparker i landskabet. Vi tog på udturen fra Trapani motorvejen tværs over Sicilien fra øst for Palermo til Catania. Den byder på meget smukke, venlige landskaber med bløde, grønne bakker og bjerge og er næsten tom for biler. Det tog os under 3 timer at køre hele vejen, som passerer nedenfor den store bjergby Enna. På det første stykke fra Trapani kan det absolut anbefales at gøre holdt ved det smukt beliggende doriske tempel i Segesta.
I Palermo imponerer mosaikkerne i det palatinske kapel og kongepaladset, men bilkørsel i denne by - og i de sicilianske storbyer i det hele taget - er noget af en udfordring. Et under, at vi klarede os igennem en uge uden en skramme. Tegn for Guds skyld superkasko på din udlejningsbil. Den nordlige motorvej over Messina, som vi tog på hjemturen, er nærmest én lang tunnel og kan ikke anbefales. Den tager meget længere tid, er betalingsmotorvej (dog ikke så store beløb), og man når ikke at se ret meget af kystlandskabet pga. de mange tunneller.
Byen Cefalù er dog absolut et besøg værd, selvom der er mange turister. Smuk gammel bydel med imponerende romansk domkirke, fantastisk beliggenhed og brede sandstrande. Trapani er en rigtig fin by med en smuk gammel bydel med flotte barokhuse og kirker og et væld af luksuriøse forretninger. Også mange fine restauranter. Ved havnen fik vi på den familiedrevne Ristorantino Angelino, Via Ammiraglio Staiti 87 (www.angelino.it) et himmelsk måltid - det bedste på hele vores ophold, og det siger ikke så lidt. Restauranten sprudler af stemning fra lokale gæster og et imødekommende personale, og der bydes på hele spektret af sicilianske specialiteter - ikke mindst havets herligheder - til yderst rimelige priser. Prøv den!!!
Vi sov sidste nat i Trapani på Albergo Macotta, Via degli Argentieri 4. Et hyggeligt lille hotel midt i den gamle bydel med fine, rene og pæne værelser til rimelige priser. Vi lejede bil hos Maggiore. Bestilte hjemmefra via deres hjemmeside www.maggiore.it og fik en splitny Alfa Romeo Giulietta (5 personer og rigelig bagageplads) med fri km. Vi fik ingen ubehagelige overraskelser i form af ekstragebyrer eller lign. Prisen var den aftalte 460 Euro for en uge. Vi oplevede dog to andre danskere, som begge havde problemer med uhyrlige deposita til Maggiore, fordi de havde bestilt deres biler hos Maggiore gennem andre selskaber. Vores råd er derfor at bestille direkte fra Maggiores hjemmeside som anbefalet af In-Italia.
Mht. Ryanair: Overvej at bestille og betale for sæde med ekstra benplads, hvis du har lange ben.
Sicilien med dens smukke natur, overflødighedshorn af kulturskatte og dens umådeligt imødekommende befolkning kan varmt anbefales. Og det kan In-Italia også. God rejse!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map