Anmeldelser af Residence & Hotel Torre Artale

 
Residence & Hotel Torre Artale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence & Hotel Torre Artale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trabia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence & Hotel Torre Artale

Læs personlige anmeldelser af Residence & Hotel Torre Artale som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence & Hotel Torre Artale. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Poul samt familien fra Hedehusene holdt en uges ferie på Residence & Hotel Torre Artale fra d. 7. til d. 14. juli 2001. Efter hjemkomsten skrev de til os:

Byen Trabia er ikke den der ligger nærmest ,og den er heller ikke særlig spændende. Det gør den lille by S. Nicola, som har alle de forretninger, som man har brug for til daglige indkøb, og som iøvrigt er meget hyggelig med en lille havn.
Hvad der skuffede meget var strandene, som var små og dårlige (sten), men vandet var klart og rent. Ved et muligt næste besøg til Sicilien vil vi helt undgå nordkysten, som efter vor mening er den kedeligste del af Sicilien, idet der er et mylder af mennesker og trafik og forholdsvis dårlige strande. På vores rundtur, som gik videre vest på og ned til sydkysten samt sydvestkysten (Syracuse) samt en del inde midt på øen finder vi et meget smukkere og mindre overfyldt Sicilien - og fantastiske sandstrande. Og glem ikke Etna.
Indcheckning og udcheckning var hurtig og OK. Vi betalte ikke en lire i depositum. Boligen var tip top. Vores bolig lå meget smukt med en dejlig udsigt over havet fra en stor terasse. De fælles faciliteter på området gjorde vi stort set ikke brug af. Men de var vist OK.
Man savner lidt bedre information når man ankommer. Bare et kort over området, så man hurtigt kan finde rundt og se hvilke faciliteter der er vil være en hjælp. Det fandtes ikke. Vi fik ikke informationer om shuttle bus til strand etc.
Hvis man tror at man har oplevet Sicilien når man tager til Trabia og omegn er det en stor misforståelse. Så er der mange andre og lettere rejsemål. Det er vigtigt at komme ind på øen samt mod syd og sydøst. Vi kan meget stærkt anbefale at anvende Agritourist til overnatninger. Der er privat indkvartering - ofte på landbrug /vingårde. Her kommer man lidt tættere på Sicilien. [..]
Ud over ovenstående synes jeg at In-Italia har været en positiv oplevelse. I har en god informativ hjemmeside. Og så synes vi, at I skal se at få sendt rigtig mange danskere til Sicilien, for det er en rigtig dejlig ø med dejlige venlige mennesker. Vi har ikke haft nogen negative oplevelser. Trafikken er en udfordring i Palermo, men det lærer selv en dansker. Tyveri og lignende tror vi ikke er værre end andre steder i verden. Alt i alt meget positivt at besøge øen.
Kommentar: Tak for en meget detaljeret rejsebeskrivelse. 
Feriecentre som Torre Artale er sjældent den bedste måde for at komme tæt på den lokale befolkning men det er sjældent at man finder en pool og en børnepool hos den lokale bondemand. Hvad angår nordkysten, så er vi ikke helt enige... der findes mange gode strande men ikke lige ved Torre Artale i Trabia. Vi kan nævne Cefalú, San Vito lo Capo, Capo d'Orlando, etc..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map