Feriebolig i Trabia på Sicilien

Residence & Hotel Torre Artale

 
Residence & Hotel Torre Artale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence & Hotel Torre Artale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trabia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nyopført boligkompleks, som ligger på en bakkeskråning med udsigt over hele bugten. På Torre Artale kan man vælge at bo på Hotel Rosa Marina, eller i store villalejligheder. Hotelværelserne og selve hovedhuset er flotte, men resten af komplekset er et typisk feriecenter af den slags, man kender fra Norditalien.

Tårnet, som stedet har sit navn efter, er en ruin, og lejlighederne er fordelt i huse, der ligger på skråningerne under det. Stranden ligger 3 km herfra og kan nås med gratis transferbus. Man skal være opmærksom på, at størstedelen af stranden er privat, og at der intet byliv er i Torre Arteale.

Læs mere om Residence & Hotel Torre Artale

Til rådighed for gæsterne findes der pizzeria, pool og snack bar ved poolen, kiosk på stranden, stor terrasse med udsigt og legeplads. Kun for hotellets gæster: fjernsynstue, have med gazebo og pianobar.

På stedet arrangeres underholdning, børneklub for børn mellem 3 og 10 år, tenniskurser, svømmekurser, bueskydningkurser og aerobictimer. Gæsterne har adgang til stort svømmebassin, børnebassin og begynderbassin, minigolf, parasol og liggestole ved pool og på stranden, basket bane, volleybane, boccia og transferbus til stranden. Mod betaling kan man benytte sig af tennisbane, fodboldbane, cykeludlejning og vandreture til grene af Artales jagthus.

Lejlighederne er velmøblerede, har egen indgang, og råder over have, køkken med ovn, samt badeværelse med badekar eller bruser. Lejlighederne i stueetagen har egen lille portico, mens dem på første sal råder over terrasse. Det er muligt at få op til to ekstra sovepladser i hver lejlighed mod betaling af tillæg.

Skjul teksten
 
 
search map