Hotel i Trabia på Sicilien

Hotel Tonnara Trabia

Restauranten
 
Hotel Tonnara Trabia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Tonnara Trabia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trabia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du vil ikke finde mange artikler, der omhandler Trabia. Du ville sikkert heler ikke rejse hertil alene på grund af byens seværdigheder. Trabia ligger dog midtvejs mellem Palermo (30 km) og Cefalù (30 km) og er betjent af togbanen, hvilket gør det nemt at kombinere en afslappende ferie på stranden med kulturelle udflugter.

Bad i havet eller i pool

Hotellet har udgang direkte til stranden - og rejser du med børn er dette unægteligt en fordel for deres sikkerhed. Du skal ikke engang gå over vejen for at nå til havet eller til poolen, hvis du foretrækker at bade, hvor der ikke er bølger. Hotellets private strand byder på dækstole og parasoller, hvor du kan solbade. Pool ligger en etage over strandens niveau og fra dens terrasse har du også havudsigt.

Læs mere om Hotel Tonnara Trabia

Afslapning i wellness center

Vinteren på Hotel Tonnara er varmere end mange andre steder på øen. På den ene side af hotellets bygning finder du nemlig et wellness center, hvor du kan bade i opvarmet vand, nyde en gang massage eller slappe af i det tyrkiske bad. Fra wellnesscentret er det muligt at gå ud på græsplænen mod stranden. Klimaet på øen er så mildt, at det som oftest er meget behageligt i vinterhalvåret (der hernede varer maksimalt et kvartal) at du kan solbade både før og efter frokost. Venligst bemærk at adgang til welnesscentret kun er tilladt for de gæster der er fyldt 18 år, og at der vil være underholdning på hotellet i sommermånederne.

Restauranten er hele turen værd

Morgenmaden serveres i en stor og lys salon, der ligger på første sal og har udsigt ud mod havet. Der er udgang til en bred terrasse, hvor du kan nyde havets duft og bølgernes musik, som kan skifte fra klassisk til rock helt afhængig af vind og vejrforhold. Hotellets restaurant hedder U'Rais og ligger helt adskilt fra morgenmadsstuen. Indretning har inspiration i sicilianske mønstre og historie med en flot kombination af de normanniske linjer og de arabiske detaljer. Den middelhavske køkkenet byder på kød og fiskeretter. Restauranten byder desuden på pizza i alle mulige varianter. Du finder også glutenfri pizza og i vegetariske og vegane versioner. Deres veganske pizza med kål, gulerødder, ristet krumme og chilli har vundet bifald fra selv inkarnerede kødspisere. Pizzaen bages i træovn og dejen er baseret på de antikke sicilianske konsorter, der blandes med hjemmelavet surdej for at danne en særlig fordøjelig udgave af denne berømte ret. Derudover byder vinkortet på kendte og udsøgte sicilianske vine, der vil gøre oplevelsen af denne region endnu mere smagfuld.

Vælg dit værelse, der passer bedst til dine behov

Der findes ca. 100 værelser på hotellet. De er indrettet med lyse pastelfarver der minder havet og de har alle aircondition, TV med satellitkanaler, værdiboks og eget bad med toilet og bruser samt hårtørrer. Du har desuden wi-fi internetforbindelse i hotellets fælles arealer.

Godt at vide

Det kan forekomme, at der bliver afholdt bryllup eller fødselsdage på hotellet, da restauranten er særlig populær. Derfor er der mulighed for, at der bliver spillet live musik til omkring midnat. Dette er normalt rundt om på hele Sicilien.

Poolen er lukket under siesta i de to varmeste timer på døgnet.

Læs om værelserne på Hotel Tonnara Trabia

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Tonnara Trabia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Tonnara Trabia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Tonnara Trabia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Tonnara Trabia

En skøn uge i Trabia

Fint hotel, servicen var i top.
Hotellets restaurant skal man besøge og flere gange.
Deres fiske risotto var helt ud over det sædvanlige.
Derudover kunne kokken “trylle” hvis man havde specielle ønsker.
Bugten man kan bade i er dejlig, mange lokale gæster også, det er med til at give den gode stemning.

Læs mere

roligt og lokalt

Det er et fantastisk hotel, hvis man vil være et sted, hvor der ikke er for mange turister. Der er dog mange gæster i weekenderrne (lokale) samt tit fester/arrangementer. Det er et godt personale, som er meget imødekommende, dog kan der være lidt udfordringer i forhold til sprog. Der er ikke mange, som kan engelsk, MEN det synes vi også har en charme og gør det mere autentisk.
Maden i restauranten er bare toppen og der er ikke noget at komme efter, det er luksus!!
Vi har nu været der i 2 år (á 12 dage) og ville gøre det igen. Kan kun anbefales.

Læs mere

Perfekt!!!

Da det var første gang, hvor vi har bestilt igennem in-Italia, var vi meget spændt på, hvad vi kom ned til.
Hotel Tonnara Trabia er det perfekte sted, hvis man søger et roligt sted med pool og strand blandt de lokale.
Morgenmaden er fin med et fint udvalg i forhold til det italienske. Frokost kan man købe/bestille i restauranten som ligger ned til vandet eller man kan vælge at købe noget ved den lille købmand som ligger oppe i byen (ikke langt fra hotellet).
Restauranten serverer de perfekte retter om aftenen, dog er prisniveauet som herhjemme.
Personalet på hotellet er søde og smilende og villig til at hjælpe. Dog er det ikke alle som er lige gode til engelsk.
Alt i alt har vi haft en fantastisk god oplevelse på Hotel Tonnora.

Læs mere

Flot hotel tæt på havet

Dejligt hotel tæt på havet med en god restaurant.
I vores familie elsker vi snorkel dykning, og vi elskede at dykke ved dette hotel. Det var fantastisk flot. Der var flotte planter på havbunden, flotte klipper og mange forskellige slags fisk, samt krabber og søpølser.
Det mest negative ved dette hotel var derfor alt det plastik, der flyder rundt i havet. Det ligger på havbunden og flyder rundt i overfladen.

Læs mere

Super hotel med meget fest

Dejligt hotel med grøn plæne og privat strandstykke. Poolen er dejlig og ligger godt, dog lukker den hver dag mellem 13-15 - ikke særligt gæstevenligt.
Hotellet holder arrangementer på restauranten og på græsset, hvilket betyder at der er nul søvn intil kl. 01.00 - og der er både karooke/og livemusik. Det glemte In-italia at give besked om, for det er vi ikke intetesseret i.
Igen dejligt hotel, ligger dog for øde, men vil være dejligt st være på i 4-5 dage på rundtejse. Vi havde dog et længere ophold, der er for lant til alt derfra.

Læs mere
 
search map