Hotel i Trabia på Sicilien

Hotel Tonnara Trabia

Restauranten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du vil ikke finde mange artikler, der omhandler Trabia. Du ville sikkert heler ikke rejse hertil alene på grund af byens seværdigheder. Trabia ligger dog midtvejs mellem Palermo (30 km) og Cefalù (30 km) og er betjent af togbanen, hvilket gør det nemt at kombinere en afslappende ferie på stranden med kulturelle udflugter.

Bad i havet eller i pool

Hotellet har udgang direkte til stranden - og rejser du med børn er dette unægteligt en fordel for deres sikkerhed. Du skal ikke engang gå over vejen for at nå til havet eller til poolen, hvis du foretrækker at bade, hvor der ikke er bølger. Hotellets private strand byder på dækstole og parasoller, hvor du kan solbade og nyde dine drinks. Pool ligger en etage over strandens niveau og fra dens terrasse har du også havudsigt.

Læs mere om Hotel Tonnara Trabia

Afslapning i wellness center

Vinteren på Hotel Tonnara er varmere end mange andre steder på øen. På den ene side af hotellets bygning finder du nemlig et wellness center, hvor du kan bade i opvarmet vand, nyde en gang massage eller slappe af i det tyrkiske bad. Fra wellnesscentret er det muligt at gå ud på græsplænen mod stranden. Klimaet på øen er så mildt, at det som oftest er meget behageligt i vinterhalvåret (der hernede varer maksimalt et kvartal) at du kan solbade både før og efter frokost. Venligst bemærk at adgang til welnesscentret kun er tilladt for de gæster der er fyldt 18 år, og at der vil være underholdning på hotellet i sommermånederne.

Restauranten er hele turen værd

Morgenmaden serveres i en stor og lys salon, der ligger på første sal og har udsigt ud mod havet. Der er udgang til en bred terrasse, hvor du kan nyde havets duft og bølgernes musik, som kan skifte fra klassisk til rock helt afhængig af vind og vejrforhold. Hotellets restaurant hedder U'Rais og ligger helt adskilt fra morgenmadsstuen. Indretning har inspiration i sicilianske mønstre og historie med en flot kombination af de normanniske linjer og de arabiske detaljer. Den middelhavske køkkenet byder på kød og fiskeretter. Restauranten byder desuden på pizza i alle mulige varianter. Du finder også glutenfri pizza og i vegetariske og vegane versioner. Deres veganske pizza med kål, gulerødder, ristet krumme og chilli har vundet bifald fra selv inkarnerede kødspisere. Pizzaen bages i træovn og dejen er baseret på de antikke sicilianske konsorter, der blandes med hjemmelavet surdej for at danne en særlig fordøjelig udgave af denne berømte ret. Derudover byder vinkortet på kendte og udsøgte sicilianske vine, der vil gøre oplevelsen af denne region endnu mere smagfuld.

Vælg dit værelse, der passer bedst til dine behov

Der findes ca. 100 værelser på hotellet. De er indrettet med lyse pastelfarver der minder havet og de har alle aircondition, TV med satellitkanaler, værdiboks og eget bad med toilet og bruser samt hårtørrer. Du har desuden wi-fi internetforbindelse i hotellets fælles arealer.

Værelserne på Hotel Tonnara Trabia

Standardværelse

Standardværelserne er ca. 16-22 m² og de kikker enten mod den indre gård eller skråt over mod havet. Nogle af dem har skrå tag. De anbefales til de rejsende, der egner med at benytte hotellets tjenester mest eller være en del tid på udflugt og vil derfor ikke tilbringe deres tid på værelset for det mest for at sove. Nogle af dem har plads til én eller to ekstra opredninger.

Superior værelse med havudsigt

Superior værelserne har alle direkte udsigt over havet. De er ca. 20-25 m² og nogle af dem kan gæste op til 3 personer.

Deluxe værelse med balkon og havudsigt

Deluxe værelserne har alle balkon eller terrasse med direkte udsigt over havet. De er ca. 35-40 m² og råder over opholdsstue, hvor der sommetider er der plads op til to ekstra opredninger samt soveværelse med dobbeltseng. Disse værelser er ideelle til familier, der ønsker god plads til at være sammen og som vil nyde at sidde sammen foran havet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Diamond Naxos Taormina

Giardini di Naxos, Sicilien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map