Feriebolig i Trabia på Sicilien

Casa al Bragone

 
Casa al Bragone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa al Bragone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trabia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa al Bragone ligger på skråningerne bag ved kysten mellem Trabia og Termini Imerese. Fra huset er der kun 250 meters gang ned til stranden, som ligger på den anden side af kystvejen og togbanen. Nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder ligger i Trabia, ca. 1,5 km fra huset.

Huset var oprindeligt sommerresidens for en adelsfamilie, hvis arvinger stadig ejer dele af ejendommen. I dag er den gamle residens blevet indelt i flere lejligheder, og den ene af dem, som vender mod bjerget og har udkik over Trabia udlejes til de rejsende, der ønsker at tilbringe en uge i autentiske og ikke særlig overrendte omgivelser.

Læs mere om Casa al Bragone

Casa al Bragone har egen have med oliven- og appelsinlunde samt den typiske middelhavsvegetation. Lige uden for køkkenet er der en dejlig terrasse med bord og stole, hvor man kan nyde solen og måltiderne - der er også mulighed for at grille.

Hus med 6 sovepladser:
- Huset består af flot indrettet spisekøkken med opvaskemaskine, ovn og stort køleskab. Der findes endvidere en stor og lys opholdsstue med sofaarrangement, endnu et spisebord og et læsehjørne med udgang til en indre gård. Også det ene af soveværelsene (det med dobbeltseng) har udgang til denne gård. I huset er der endnu et soveværelse med to enkeltseng, et lille soveværelse med køjeseng og to badeværelser, af hvilke det ene er med toilet og karbad og det andet med toilet og bruser samt vaskemaskine.

Huset har ikke aircondition, men de tykke stenvægge er en garanti mod varme nætter, så længe man holder skodderne lukkede i dagens varmeste timer.

Skjul teksten
 
 
search map